GOSSIP

Xάρης Βαρθακούρης: «Η κόντρα με τον Αντρέα δεν υπάρχει από πλευράς μου» (vid)

Xάρης Βαρθακούρης: «Η κόντρα με τον Αντρέα δεν υπάρχει από πλευράς μου» (vid)

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε για τη νέα συνεργασία με την σύζυγό του, Αντελίνα, αλλά και για το αν υπάρχει κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος φημολογείται ότι θα παρουσιάσει νέα εκπομπή μαζί με την Αντελίνα.

«Ότι έχω ένα ραντεβού, έχω, αλλά τα θέματα που θα συζητήσουμε είναι πολλά. Μεταξύ άλλων μπορεί να είναι και αυτό που ανέφερες, για την εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μπορώ να σας πω ότι με την Αντελίνα θα είμαστε μαζί στην ζωή. Για την εκπομπή θα δούμε, η Αντελίνα θα είναι, δεν είναι μυστικό πια. Δεν έχω ιδέα για τον τίτλο της εκπομπής. Είμαι χαρούμενος, που η γυναίκα μου σε χρόνο dt βρήκε στέγη. Διπλά χαρούμενος που είμαστε κάτω από την ίδια στέγη και επαγγελματικά και οικογενειακά. Εφόσον συμφωνήσω και γίνει αυτή η εκπομπή θα έχουμε απέναντι τον πιο δυνατό αντίπαλο, την Ναταλία Γερμανού».

Μέχρι τότε, όμως, ο Χάρης Βαρθακούρης βρίσκεται στην παρουσίαση του «Big Brother», εκεί όπου ισχυρή παρουσία έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Αλήθεια, πως εξελίσσεται η συνεργασία τους; Υπάρχει κόντρα;

«Από πλευράς μου δεν υπάρχει καμία κόντρα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θέλει και δικαίως ενδεχομένως, να έχει την τελευταία λέξη και του την παραχωρώ. Δεν έχω λόγο να αντιδράσω ούτε να απαντήσω.

Καμιά φορά και από το ακουστικό μου λένε: «Μην απαντήσεις!», αν έχει πει κάτι το οποίο θα σήκωνε απάντηση. Το αφήνω να περάσει, δεν τρέχει τίποτα. Ο Ανδρέας δεν έχει ακουστικό, εξού κι εγώ καλούμε συνέχεια να του βάζω φρένο», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο: