GOSSIP

Το γράμμα που συγκίνησε την Μελίνα Μακρή και περιστατικά εκφοβισμού που βίωσε

Το γράμμα που συγκίνησε την Μελίνα Μακρή και περιστατικά εκφοβισμού που βίωσε

Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή έχει αφήσει το δικό της μουσικό αποτύπωμα στην εγχώρια ποπ μουσική σκήνη, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η ιδιαίτερη καλλιτεχνική της ματιά, το εκκεντρικό στυλ και το πηγαίο χαμόγελό της δίνουν την αίσθηση μιας χαρούμενης γυναίκας, που αγαπά να δημιουργεί μουσική και να διασκεδάζει το κοινό της.

Η Μελίνα όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μοιραστεί τα δύσκολα βιώματα που κρύβονται πίσω από το χαμόγελό της και, με αφορμή το γράμμα που λαμβάνει, ανοίγει την καρδιά της στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και μιλάει για πρώτη φορά για τα δύσκολα χρόνια που στιγμάτισαν τη ζωή της.

Θυμάται τα περιστατικά εκφοβισμού που βίωσε και μοιράζεται με τη Βίκυ πως για πολλά χρόνια επέστρεφε με δάκρυα στα μάτια στο σπίτι της.

«Στην εφηβεία αυτό μου έσκασε ίσως μαζί με τις ορμόνες και γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα κάθε μέρα. Μου το λέει ακόμα η μαμά μου», είπε και συνέχισε μιλώντας με συγκίνηση.

«αυτό το γράμμα θα μπορούσα να το έχω γράψει εγώ όταν ήμουν έφηβη. Τώρα στο λέω και συγκινούμαι. Γιατί ήμουν ένα φοβισμένο παιδί. Στο σχολείο αντιμετώπιζα bullying και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι. Ήταν αρκετά δύσκολο συναισθηματικά, λεκτικό bullying που είχε γίνει και σωματικό. Κάποια αγόρια, επειδή ήμουν ένα τριχωτό άτομο για κορίτσι ειδικά, με κορόιδευαν. Με έλεγαν αρκούδα! Αυτό μπορεί σήμερα να ακούγεται αστείο αλλά σε πληγώνει σαν έφηβη. Δεν όρθωνα το ανάστημα μου και ακόμα και σήμερα δεν απαντάω αμέσως. Το σκέφτομαι και θα απαντήσω αργότερα. Μια φορά έγινε και σωματικό. Δηλαδή με έπιασε από τα πόδια συμμαθητής μου και με γύρισε ανάποδα».

Δείτε το βίντεο