PHOTOS

GOSSIP

Big Brother: Ο Βλαδίμηρος αποχώρησε από το ριάλιτι και ποζάρει με τη νέα του σχέση

Big Brother: Ο Βλαδίμηρος αποχώρησε από το ριάλιτι και ποζάρει με τη νέα του σχέση

O πρώην παίκτης του Big Brother είναι ζευγάρι με πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Bachelor.

Το Big Brother επέστρεψε ανανεωμένο, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι εντάσεις και οι τσακωμοί, βρίσκονται πλέον καθημερινά στο πρόγραμμα των παικτών με τους χρήστες του twitter να σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Από τα πρώτα επεισόδια, η παραγωγή θέλησε να επεκτείνει το ριάλιτι συμβίωσης, βάζοντας στο σπίτι επιπλέον παίκτες. Ένας από αυτούς και ο Βλαδίμηρος Νικολά. Ο νεαρός από την Κύπρο, ήταν ίσως και ο πιο ήρεμος χαρακτήρας που πέρασε φέτος από το Big Brother.

Μάλιστα οι συμπαίκτες του άρχισαν να τον ψηφίζουν, τονίζοντας την ουδέτερη στάση του, αλλά και την επικοινωνία η οποία και έλειπε από τη συμβίωση με τους υπόλοιπους του σπιτιού.

Κάτι το οποίο φαίνεται να βρήκε σύμφωνο το τηλεοπτικό κοινό το οποίο και έβγαλε εκτός σπιτιού τον Βλαδίμηρο. Και ποιος θα μπορούσε τότε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν στην προσωπική του ζωή.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother εδώ και λίγο καιρό είναι ερωτευμένος και μάλιστα μια όμορφη κοπέλα την οποία γνωρίζουμε καλά, μέσα από το νέο ριάλιτι του Alpha. Ο λόγος για την Σαμάνθα η οποία μας συστήθηκε μέσα από το Bachelor.

Μπορεί τελικά να μην κέρδισε μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, ο μεγάλος όμως έρωτας για εκείνη ακούει στο όνομα, Βλαδίμηρος.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...