GOSSIP

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι κορμάρα και ιδού τι τρώει μετά τη γυμναστική

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι κορμάρα και ιδού τι τρώει μετά τη γυμναστική

Έτσι διατηρεί το απίστευτο σώμα της

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι η μικρότερη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, κι ένα από τα πολύ όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz. Η νεαρή κοπέλα έχει πάρει την ομορφιά της μαμάς της και τη φωνή του μπαμπά της και όπως αντιλαμβάνεσαι ο συνδυασμός αυτός είναι απλά ακαταμάχητος. Την έχουμε ακούσει αρκετές φορές στο προφίλ της να τραγουδά και πραγματικά είναι μαγική.

Ωστόσο εδώ δεν είμαστε για να αναφερθούμε στις φωνητικές χορδές της, αλλά στο πόσο όμορφη είναι και στο πόσο φανταστικό κορμί έχει. Την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να ποζάρει με μαγιό στο Instagram και πάντα μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν είναι πιο όμορφη η Νεφέλη ή η Δανάη, όμως και οι δύο είναι πραγματικά κούκλες. Με τέτοιους γονείς βέβαια το θεωρούμε απόλυτα λογικό.

Η Δανάη πάντως μας έδωσε μια μικρή ιδέα για το τι τρώει μετά τη γυμναστική και διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της και μάλλον λέμε να την αντιγράψουμε. Πριν από λίγο καιρό ανέβασε ένα story με το γεύμα της μετά τη γυμναστική, και αν καταλάβαμε σωστά από τη φωτό βλέπουμε ένα μπολ με γιαούρτι και δημητριακά.

Δες στη gallery τη φωτογραφία με το φαγητό της και μερικές από αυτές που ξεχωρίσαμε από το Instagram account της για να πειστείς πως όντως είναι κορμάρα.