Photos

GOSSIP

Stavento - Αδάμου: Η τρυφερή φωτό με την κόρη τους στο χριστουγεννιάτικο στόλισμα!

Stavento - Αδάμου: Η τρυφερή φωτό με την κόρη τους στο χριστουγεννιάτικο στόλισμα!

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης ή αλλιώς Stavento και η Ήβη Αδάμου στόλισαν χριστουγεννιάτικα το σπίτι τους και απαθανάτισαν την πιο γλυκιά φωτογραφία με την κορούλα τους!

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης ανάρτησε στον προσψπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία την ώρα που στόλιζαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με την σύζυγό του και την μικρή κορούλα τους.

Μύρισε… Χριστούγεννα στην οικογένεια Κουϊνέλη! Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η Ήβη Αδάμου μένουν σπίτι και έχουν απέχουν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει τους τελευταίους μήνες τη χώρα μας.

Ο Stavento και η Ήβη Αδάμου κρατούν ένα χαμηλό προφίλ και δεν μας συνηθίζουν σε αναρτήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική τους ζωή. Και οι δυο τραγουδιστές τα πάνε πολύ καλά με την τεχνολογία και επικοινωνούν καθημερινά με τους θαυμαστές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικότερα τώρα, μέσα στα πλαίσια της καραντίνας.

Εννοείται αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στην μικρή κορούλα τους, η οποία φαίνεται από την φωτογραφία να έχει μεγαλώσει αρκετά. Οι δύο τους ζουν μοναδικές στιγμές, καθώς έχουν γίνει για πρώτη φορά γονείς και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία και περνούν αρκετό χρόνο μαζί με τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε και το καινούργιο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο «Φωτιά

μου» που συμμετέχει η Ήβη Αδάμου. Η Ήβη Αδάμου συνάντησε πρώτη φορά δισκογραφικά τον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Φωτιά Μου», σε μουσική και στίχους Μιχάλη Κουϊνέλη!

Δείτε την φωτογραφία από τον οικογενειακό στολισμό τους!