GOSSIP

Κότσιρας: «Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε μικρόφωνο-οικογένεια δεν υπάρχει καν δίλημμα»

Κότσιρας: «Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε μικρόφωνο-οικογένεια δεν υπάρχει καν δίλημμα»

Στην εκπομπή Art Week με τη Λένα Αρώνη φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο τραγουδιστής διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του με την οικογένειά του και σημειώνει πως αν χρειαζόταν να αφήσει τη δουλειά του για να μπορεί να ζήσει με τη γυναίκα και τα παιδιά του, εννοείται πως θα το έκανε.

Σε μια από σπάνιες συνεντεύξεις του ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για όλα.

«Κι εσύ και εγώ και οι άνθρωποι που είναι γενικότερα μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες, κάνουμε μια πολύ περίεργη δουλειά, η οποία πάρα πολλές φορές υποκαθιστά την προσωπική μας ανεπάρκεια, για να είμαστε και απολύτως σωστοί. Όταν μας δοθεί η ευκαιρία να ζήσουμε τι σημαίνει «προσωπική ολοκλήρωση», εκεί καταλαβαίνουμε πόσο ασήμαντα είναι όλα. Εγώ δηλαδή το είπα και το πιστεύω και το λέω, ότι αν αύριο το πρωί είχα να επιλέξω, που ελπίζω να μη χρειαστεί, αλλά αν χρειαστεί να επιλέξω μεταξύ της κάμερας, του μικροφώνου και της οικογένειας μου, δεν θα χρειαζόταν δεύτερη σκέψη. Θα ήμουν με την οικογένεια μου και το υπόλοιπο θα έβλεπα πώς θα το υποκαταστήσω, με άλλες δουλειές. Δόξα το Θεό τα χέρια μου πιάνουν», είπε και συνέχισε:

«Τώρα απολαμβάνω την ερωτική σχέση με τη ζωή και με τα υπέροχα αυτά καινούργια πλάσματα, τα δυο αγόρια και το ένα κορίτσι που έχουν μπει στη ζωή μου τα τελευταία δέκα χρόνια, οπού νιώθω την απόλυτη πληρότητα και ευτυχία και το λέω χωρίς κανέναν ενδοιασμό».

Όσο για το αν το γεγονός ότι η επαγγελματική επιτυχία τον έχει κάνει πλέον να βουτά στο άλλο κομμάτι, αυτό της προσωπικής ζωής; «Μπορεί να είναι κι έτσι. Δεν ξέρω πώς θα ήταν αν δεν το είχα ζήσει, ξέρω ότι στο χώρο της δουλειάς μου υα έχω πάει καλά, αλλά δε νομίζω ότι θα με γέμιζε κάτι άλλο περισσότερο από αυτό που ζω τώρα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο