GOSSIP

Μαρία Χάνου: Μας δείχνει το σπίτι της και περιγράφει τη δική της καραντίνα

Μαρία Χάνου: Μας δείχνει το σπίτι της και περιγράφει τη δική της καραντίνα

Η Μαρία Χάνου μιλά για το δεύτερο lockdown και τις αλλαγές στη ζωή της.

Και τη φετινή σεζόν, την απολαμβάνουμε στην πετυχημένη σειρά του Alpha,"Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα". Έχοντας ως τηλεοπτικό ταίρι τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, η Μαρία Χάνου έχει συγκεντρώσει αρκετά καλές κριτικές για το ρόλο της στην κωμική σειρά.

Η νεαρή ηθοποιός, κατά καιρούς, έχει ακούσει ποικίλα σχόλια αφού αρκετοί θεώρησαν δεδομένη την βοήθεια των γονιών της(για να μπει στη σειρά) μιας και βρίσκονται στον ίδιο χώρο και μάλιστα με πετυχημένες πορείες.

Η Μαρία Χάνου σε συνέντευξή της είχε ξεκαθαρίσει για το πώς τελικά προέκυψε ο ρόλος της στη "Μουρμούρα" του Alpha.

«Mε πρότειναν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγο του, Εφη Μουρίκη, στον σκηνοθέ­τη της σειράς, Διονύση Φερεντίνο, που έψαχνε ακόμη ένα ζευγάρι για τη σειρά. Θυμάμαι ήταν καλοκαίρι και έδινα εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης. Μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο και μου είπαν ότι πέρασα τις εξετάσεις, ταυτόχρο­να δέχθηκα κλήση από την παραγωγή αν θέ­λω να περάσω από κάστινγκ. Δεν το πίστευα, ήταν μια πολύ ευτυχισμένη μέρα», είχε δηλώσει.

Η Μαρία Χάνου, αυτή τη φορά, έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη. Ανοίγοντας το σπίτι της στην κάμερα του Star, η ηθοποιός απάντησε στο ερωτηματολόγιο της καραντίνας, αποκαλύπτοντας όσα συμβαίνουν στη ζωή της, σε αυτό το δεύτερο lockdown το οποίο και διανύουμε.

Δείτε το βίντεο...