GOSSIP

Πώς αντιδράει ο Φύσσας στα φλερτ και πώς η γυναίκα του Χριστίνα;

Πώς αντιδράει ο Φύσσας στα φλερτ και πώς η γυναίκα του Χριστίνα;

Ένα από τα πρόσωπα που έζησαν ως πρωταγωνιστές το ποδοσφαιρικό “θαύμα” της Εθνικής Ελλάδας το 2004, ο Τάκης Φύσσας, έδωσε την πιο διαφορετική συνέντευξη της ζωής του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 1/12, στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο.

Ο παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής αναπολεί την πλούσια καριέρα του, τους αγώνες που του άφησαν τις πιο έντονες, καλές ή κακές αναμνήσεις, το γκολ που δεν θα ξεχάσει ποτέ, το συναίσθημα που προκαλεί σε έναν ποδοσφαιριστή το άκουσμα του Εθνικού ύμνου και την εμπειρία συμμετοχής σε ένα μεγάλο ντέρμπι, που όπως λέει, θέλει πάθος και ψυχή


Μεταξύ άλλων ο Τάκης Φύσσας μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του και τις κόρες του, και αποκάλυψε ποια είναι η περισσότερο ζηλιάρα απέναντι στις εκδηλώσεις θαυμασμού που εξακολουθεί να δέχεται. Δεν παρέλειψε βέβαια, να περιγράψει και περιστατικό, στο οποίο θαυμάστρια του ζήτησε αυτόγραφο, γιατί τον μπέρδεψε με κάποιον άλλο…


«Κάποτε μια γιαγιά με σταμάτησε στο πλοίο σε ένα ταξίδι μου στη Τζια και μου είπε: “Αγόρι μου, πρωταθλητή της Ευρώπης μας”. Με αγκάλιαζε, με φιλούσε… Μου ζήτησε ένα αυτόγραφο για τον εγγονό της που ήταν δίπλα. Της λέω “γιαγιούλα μου ό,τι θέλεις”. Βγάλαμε και φωτογραφία. Συνηθισμένος λοιπόν από την αγάπη του κόσμου, πηγαίνω κοντά της και ετοιμάζομαι να υπογράψω. Μου λέει λοιπόν "Νίκο μου θα ήθελα να γράψεις για τον Άγγελο". Μόλις με είπε Νίκο λέω "ωχ τι έγινε". Πήρα στροφές και κατάλαβα ότι με πέρασε για τον Νίκο Ζήση τον μπασκετμπολίστα. Υπέγραψα λοιπόν "με αγάπη στον Άγγελο. Νίκος Ζήσης"», είπε.

Όσο για το θέμα ζήλειας;

«Η γυναίκα μου η Χριστίνα είναι μια κούκλα κι ένα καταπληκτικό παιδί, είμαστε μαζί 22 χρόνια. Η Χριστίνα έχει πάρει τηλέφωνο θαυμάστρια και την… Έχει εκδηλώσει τη ζήλεια της πολλές φορές».

Δείτε τις απολαυστικές περιγραφές του στο βίντεο