Photos

GOSSIP

Mike – Τσαγκρινού: Αυτή είναι η πιο τρυφερή τους φωτογραφία ever!

Mike – Τσαγκρινού: Αυτή είναι η πιο τρυφερή τους φωτογραφία ever!

O ράπερ Mike και η τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό και ευχήθηκαν για τις γιορτές!

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, απολαμβάνουν τον έρωτα τους και δεν χάνουν ευκαιρία να μας το δείχνουν! Η Έλενα Τσαγκρινού ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον σύντροφό της Mike και ευχήθηκαν σε όλους τους θαυμαστές τους «Καλά Χριστούγεννα». Η γνωστή τραγουδίστρια παραδομένη στην αγκαλιά του τραγουδιστή έγραψε: «Χαμογέλα! Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα»!

Και ο Mike αλλά και η Έλενα Τσαγκρινού μπορεί να είναι χαμηλών τόνων και να αποφεύγουν τα πολλά φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση με τους θαυμαστές τους γίνεται σε καθημερινή βάση.

Το ζευγάρι απέχει για λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και έχουν διακόψει προσωρινά τις εμφανίσεις τους στα νυχτερινά μαγαζιά, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει τους τελευταίους μήνες την χώρα μας. Μένουν σπίτι, προστατεύονται από τον ιό και περνούν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο τραγουδιστής Mike είναι αρκετά χρόνια μαζί και ο έρωτας τους δυναμώνει συνεχώς αν κρίνουμε και από την άκρως τρυφερή φωτογραφία παρακάτω.

Να σας θυμίσουμε πως η Κύπρος προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το πρόσωπο το οποίο επέλεξε για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021 και δεν είναι άλλο από την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών, ενώ έχει ξεχωρίσει από νεαρή ηλικία, τόσο για τις εμφανίσεις της στη σκηνή, όσο και για τα εκκεντρικά της styling.

Δείτε την φωτογραφία της Έλενας Τσαγκρινού με τον Mike.