GOSSIP

Σταύρος Γεωργίου: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να μαγειρέψω σε ένα πρωινάδικο» (vid)

Σταύρος Γεωργίου: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να μαγειρέψω σε ένα πρωινάδικο» (vid)

Παρότι αρκετοί παίκτες από το MasterChef έχουν συνεργαστεί με διάφορες εκπομπές και μαγειρεύουν, εκείνος δηλώνει ότι δεν θα το έκανε.

Ο Σταύρος Γεωργίου, τον οποίο το κοινό γνώρισε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την εκπομπή του στην Κύπρο, για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, αλλά και για την Κατερίνα Λένη.

«Μπορεί να μην έχω κερδίσει το παιχνίδι, αλλά έχω κερδίσει τον κόσμο. Εγώ δεν ήθελα να είναι το “έπιπλο” στον τίτλο της εκπομπής, αλλά άρεσε σε κάποιους από την παραγωγή, ήταν κάτι σαν brand, πουλούσε και κάπως έτσι χτίστηκε ομόφωνα από όλη την ομάδα ο τίτλος. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μαγειρεύει σε ένα πρωινάδικο για 10-15 λεπτά για κανέναν λόγο. Την Κατερίνα Λένη την εκτιμώ, έβαλε σε όλους μας τα γυαλιά. Θα υπάρχουν αρκετά προβλήματα στο MasterChef λόγω του κορονοϊού. Ένα μεγάλο μου όνειρο είναι να γίνω κριτής στο MasterChef. Δεν με νοιάζει που σχολιάζουν τα φρύδια μου. Η Έλενα είναι ακόμα στη ζωή μου, έχουμε και επέτειο τώρα», είπε ο φιναλίστ του MasterChef.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - EMY: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις