GOSSIP

Έξι πράγματα που δε γνώριζες για τη σταρ της Πρώτης Εντύπωσης, Nicole Kidman

Έξι πράγματα που δε γνώριζες για τη σταρ της Πρώτης Εντύπωσης, Nicole Kidman

Με αφορμή την επιτυχία της σειράς, ψάξαμε ενδιαφέροντα facts για την ταλαντούχα ηθοποιό.

Η Nicole Kidman είναι η ηθοποιός που όλοι συζητάνε αυτήν την περίοδο. Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, The Undoing, έχει μετατραπεί στο μεγάλο trending toping των ημερών και δικαίως. Την ποιότητα της Kidman φυσικά και τη γνωρίζαμε πολλά χρόνια τώρα, ωστόσο, τώρα, μετά την τεράστια επιτυχία του Big Little Lies έρχεται και αναλαμβάνει άλλη μία τηλεοπτική μεταφορά βιβλίου. Και το κάνει εξαιρετικά. Μέσα από τον ρόλο της ψυχιάτρου, Grace Fraser, βρίσκει την ευκαιρία να δείξει το εύρος των ικανοτήτων της σε κάθε συναίσθημα.

Την ώρα, λοιπόν, που όλος ο πλανήτης συζητάει τη σειρά, εμείς αδράξαμε την ευκαιρία να ψάξουμε κάποια σημαντικά facts για τη διάσημη σταρ του Hollywood, που μάλλον δε γνώριζες.

  1. Παρά τη συχνή της εμφάνιση με ξανθά μαλλιά σε ρόλους, το φυσικό της χρώμα είναι το κόκκινο.
  2. Είναι κολλητές φίλες με τη Naomi Watts και τη Reese Witherspoon.
  3. Μετά τον γάμο της με τον Tom Cruise, ήταν αρραβωνιασμένη με τον Lenny Kravitz.
  4. Στα γυρίσματα της ταινίας Australia, η Kidman έσωσε τη ζωή του Hugh Jackman. Ένας δηλητηριώδης σκορπιός ανέβηκε στο πόδι του, εκείνη του είπε να μην κουνηθεί και τον απομάκρυνε τοποθετώντας τον στο καπέλο της.
  5. Ήταν να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Mr. and Mrs. Smith στη θέση της Angelina Jolie. Δεν τα κατάφερε λόγω προγράμματος και λόγω αυτού ο Brad Pitt έφυγε. Επέστρεψε όταν έμαθε ποια θα την αντικαθιστούσε.
  6. Ο τωρινός της σύζυγος, Keith Urban, έκανε τέσσερις μήνες να της ζητήσει να βγούνε ραντεβού. Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στην Oprah, μόλις την είδε για πρώτη φορά σε ένα event, ένιωσε ότι έλαμπε σε όλο το δωμάτιο.