VIDEO

GOSSIP

Λένα Ζευγαρά: Έτοιμη για Eurovision; Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στην κάμερα

Λένα Ζευγαρά: Έτοιμη για Eurovision; Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στην κάμερα

Λένα Ζευγαρά: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Μπορεί ο κορονοϊός να "πάγωσε" τον μουσικό διαγωνισμό, ο οποίος επιστρέφει τον Μαίο του 2021, προσαρμοσμένος στις ανάγκες της εποχής.

Και φέτος, η Ελλάδα θα κρατήσει τη συμμετοχή της με τη Στεφανία Λυμπεράκη, η οποία πέρσι δεν κατάφερε να ανέβει τη σκηνή της Eurovision, λόγω covid-19.

Όσο για την Κύπρο, η Έλενα Τσαγκρινού είναι τελικά το πρόσωπο με το οποίο θα συμμετάσχει η Κύπρος στον διαγωνισμό της Eurovision για το 2021. Μετά την αναβολή του διαγωνισμού τον περασμένο Μάιο, οι ιθύνοντες έχουν φροντίσει για τα πάντα, προκειμένου τη νέα χρόνια να διεξαχθούν όλα κάτω από νέες συνθήκες, όπως απαιτούν και τα μέτρα της πανδημίας.

Η κάμερα του star συνάντησε την γνωστή τραγουδίστρια, Λένα Ζευγαρά, η οποία και έχει ξεχωρίσει τα τελευταία δύο χρόνια, γνωρίζοντας μεγάλη δημοσιότητα.

Η ίδια ρωτήθηκε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για το ενδεχόμενο να τη δούμε κάποια στιγμή της σκηνή της Eurovision.

«Θέλω να πω ότι είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και γίνονται όλα, βήμα - βήμα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στο τώρα. Έχω δεχτεί προτάσεις και τηλεοπτικές. Συνεχίζω μάλιστα να δέχομαι. Οπότε... βλέποντας και κάνοντας», ξεκαθάρισε μιλώντας στις κάμερες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή, "Στη Φωλιά των Κου Κου"