Photos

GOSSIP

Μαντώ Γαστεράτου: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι της! (photos)

Μαντώ Γαστεράτου: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι της! (photos)

Η Μαντώ Γαστεράτου ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media με το παιδάκι της και την μοιράστηκε με τους θαυμαστές της.

Η γλυκιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή τη περίοδο, καθώς διανύει μια από τις ευτυχέστερες περιόδους της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής! Η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία με το μωράκι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram!

Η Μαντώ μοιράζεται σε σχεδόν καθημερινή βάση φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και την προσωπική της ζωή. Ήταν πάντα ενεργή στα social media και επικοινωνεί καθημερινά με τους χιλιάδες θαυμαστές της με τον δικό της μοναδικό τρόπο!

Το μωράκι της έχει μεγαλώσει και δεν φεύγει ποτέ από το πλευρό του! Η Μαντώ Γαστεράτου μένει σπίτι κι εκείνη με την σειρά της και προσέχει τις εξόδους της από το σπίτι, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας, τους τελευταίους μήνες. Περνάει πολύ χρόνο με το μωρό της στο σπίτι!

Είναι μια πολύ τρυφερή νέα μανούλα και μας το αποδεικνύει σε κάθε ανάρτηση φωτογραφίας που κάνει!

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ότι δεν πάει μόνο η προσωπική της ζωή καλά αλλά και η επαγγελματική της, καθώς πρόκειται να παρουσιάσει το Mega Star στο τηλεοπτικό σταθμό Mega! Η παρουσιάστρια φυσικά δεν θα είναι μόνη αλλά θα έχει και συμπαρουσιαστή. Συμπαρουσιαστής της λοιπόν θα είναι ο DJ των επωνύμων, Αντώνης Δημητριάδης.

«Εγώ την αγαπούσα και την αγαπώ αυτή την εκπομπή. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Για εμένα είναι όνειρο να γυρίσω με κάτι που θα μου άρεσε πάρα πολύ και να πήγαινα στη δουλειά μου τρισευτυχισμένη και με πολλή όρεξη», είχε δηλώσει πρόσφατα η Μαντώ Γαστεράτου, όμως, πλέον είναι επίσημο ότι αυτή θα είναι η παρουσιάστρια.

Δείτε την φωτογραφία αγκαλιά με το παιδί της στο σπίτι!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Οι 9 νομοί με τα περισσότερα κρούσματα - Πού εντοπίζονται οι νέες μολύνσεις