Photos

GOSSIP

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «τρελάθηκε»: Η ανάρτησή του για τον κορονοϊό!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «τρελάθηκε»: Η ανάρτησή του για τον κορονοϊό!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανάρτησε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας αποκάλυψε πόσο πολύ του λείπει η παλιά του καθημερινότητα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης από την μια είναι από τους τυχερούς ηθοποιούς που αυτή την περίοδο δουλεύουνε στην τηλεόραση αλλά από την άλλη εκτίθεται καθημερινά στον κίνδυνο της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο δημοφιλής ηθοποιός θέλοντας να δείξει πόσο πολύ του λείπει η παλιά του ζωή και καθημερινότητα ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.


Οι εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει τον ηθοποιό που καθρεφτίζει το πρόσωπο του γράφοντας από κάτω: «Φέρτε το εμβόλιο να τελειώνουμε τα βλέπω δίπλα !!!!!!!! Θέλω να πάω σε εστιατόριο σε μπαρ σε θέατρο σε σινεμά στα μπουζούκια !!!Να δω φίλους γνωστούς να φύγει η μάσκα γιατί αρχίζω και ξεχνάω πρόσωπα !!!!! Άντε να φύγει το 2020 μήπως και πάρουμε τα πάνω μας»!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πολύ ενεργός στα social media και διατηρεί καθημερινή επαφή με τους χιλιάδες θαυμαστές του. Με αφορμή τον εγκλεισμό και το lockdown νοστάλγησε την παλιά καθημερινότητα του και έσπευσε να το μοιραστεί μαζί μας!

Αξίζει να θυμηθούμε την τελευταία συνέντευξη του ηθοποιού στον Τάκη Χατζή. Ο Τάκης Χατζής πειράζοντάς τον του είπε ότι η νυν σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού μοιάζει με την πρώην του, Βάσω Λασκαράκη. Αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Δεν άλλαξα τώρα σύντροφο, πριν από ένα μήνα, που μπερδεύτηκες! Πάνε τέσσερα χρόνια» και όταν ο Τάκης Χατζής του είπε ότι οι δύο γυναίκες, η νυν με την πρώην μοιάζουν πολύ, ο ηθοποιός τόνισε με ένα παγωμένο χαμόγελο: «Αν σου φαίνεται εσένα η Βάσω ίδια με την Κατερίνα… Ε όχι, βρε συ, τις μπερδεύεις! Καμία σχέση δεν έχουν»!

Δείτε την φωτό του Γιάννη Τσιμιτσέλη.