GOSSIP

Δε φαντάζεσαι τι ενέπνευσε τον Μπάρακ Ομπάμα στις προεκλογικές του εκστρατείες

Δε φαντάζεσαι τι ενέπνευσε τον Μπάρακ Ομπάμα στις προεκλογικές του εκστρατείες
AP Images

Δεν πάει το μυαλό σου τι είναι...

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, αποκάλυψε μέσα από ένα video που ανέβασε στο προσωπικό του account στο Instagram, τι ήταν αυτό που του έδινε έμπνευση καθ΄όλη τη διάρκεια των προεκλογικών του αναμετρήσεων.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος είναι γνωστό πως λατρεύει τη μαύρη μουσική. Δεν ξεχνάμε τη στιγμή που ο Ομπάμα άφησε άφωνους τους θεατές του «The Tonight Show» όταν ερμήνευσε sooul τραγούδια που αγαπάει, ξετυλίγοντας και μια άλλη πλευρά των ταλέντων του. Τώρα ο πρώην Πρόεδρος φαίνεται πως ξαναθυμάται παλιές του στιγμές στον Λευκό Οίκο (σημαντικό ρόλο παίζει το νέο του βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε) και διαβάζει ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Promised Land», για τα δύο τραγούδια που τον έδωσαν κίνητρο αλλά και τον ενέπνευσαν κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2008 που τον οδήγησαν στον Λευκό Οίκο.

«Όταν χρειαζόμουν έμπνευση για την προεδρική εκστρατεία, συχνά στρεφόμουν στη μουσική» αναφέρει ο Μπαράκ Ομπάμα. «Ήταν η ραπ που με έκανε να σκέφτομαι σωστά, ειδικά δύο τραγούδια: το "My 1st Song" του JAY-Z και το "Lose Yourself" του Eminem», συνεχίζει. «Και τα δύο αφορούν την εκπλήρωση στόχων που φαίνονται αδύνατοι και την τόλμη» προσθέτει και προχωρά στην εισαγωγή του «Lose Yourself»: «Κοίταξε, αν είχες μία προσπάθεια ή μία ευκαιρία να αδράξεις όλα αυτά που ήθελες ποτέ σε μια στιγμή, θα την άρπαζες ή θα την άφηνες να περάσει;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Έτσι θα κάνουμε γιορτές - Τι ισχύει για ρεβεγιόν και εκκλησίες (ΦΕΚ)