PHOTOS

GOSSIP

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια με την τέλεια BBQ τούρτα!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια με την τέλεια BBQ τούρτα!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η εντυπωσιακή τούρτα των γενεθλίων που κέρδισε το ενδιαφέρον στα social media.

Και τη φετινή χρονιά, παραμένει στον ANT1 και στην παρουσίαση του The 2Night Show. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα μιλήσει συχνά για την τηλεοπτική του πορεία, σπάνια όμως για την προσωπική του ζωή, αλλά και την καθημερινότητά δίπλα στη σύντροφό του, Νάνσυ!

Πρόσφατα, ο Γρηγόρης αναφέρθηκε στη δυσκολία της φετινής σεζόν, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εν μέσω κορονοϊού.

«Είμαι καλά, αλλά προβληματισμένος και στεναχωρημένος με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και δίπλα μας. Προσπαθώ να κρατώ την ψυχολογία μου ανεβασμένη, γιατί αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι χρειάζονται και την τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Και ειδικά τις ψυχαγωγικές εκπομπές για να τους κρατήσουν παρέα αυτές τις δύσκολες ημέρες. Παίρνω πάρα πολλά μηνύματα από κόσμο που μου λέει πόσο έχει ανάγκη να γελάσει και να ξεχαστεί. Οπότε, αυτά μου δίνουν δύναμη να είμαι καλά και να συνεχίζω με αισιοδοξία», είχε αναφέρει.

Ο παρουσιαστής πέρασε ίσως τα πιο διαφορετικά του γενέθλια, ωστόσο δέχτηκε μια μεγάλη έκπληξη. Η εντυπωσιακή τούρτα με θέμα το BBQ ενθουσίασε τον ίδιο και φυσικά τους διαδικτυακούς του φίλους οι οποίοι έσπευσαν να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του.

Δείτε τις φωτογραφίες...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Σκληρό» lockdown στη Δυτική Αττική ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ