Μια Πάμελα θα μας σώσει

 

Ποια μπλόκα βυτιοφόρων και ποιο ΔΝΤ! Την πνιγμένη από τα προβλήματα Ελλάδα έρχεται να σώσει η σέξι ναυαγοσώστρια Πάμελα Αντερσον, που καταφτάνει σήμερα στη χώρα μας πλήρης "εξαρτήσει|"!

Η ηλιοκαμένη Καλιφορνέζα έρχεται για λίγο μεσογειακό ήλιο ακόμα, με ενδιάμεση στάση την παρουσίαση του διαγωνισμού Eurovoice που θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Φυσικά, μια σταρ του δικού της εκτοπίσματος (και τι εκτόπισμα!), δεν θα μπορούσε να μην έχει και τις δικές τις απαιτήσεις. Λοιπόν ιδού τι απαίτησε το κορίτσι μας άμα τη εμφανίσει του επι ελληνικού εδάφους. Μια λιμουζίνα να την παραλάβει από το αεροδρόμιο και να τη μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Αίτημα ορθό και δεκτό.

Οι φωτογράφοι που θα κλιθούν να απαθανατίσουν τα ζουμερά κάλλη της, θα πρέπει να κάνουν ζουμ μόνο αν είναι εφοδιασμένοι με ένα ειδικό φίλτρο στη κάμερα που να ρυθμίζει τις ατέλειες, ειδάλλως no filtro, no pamela!

Η προεδρική σουίτα όπου θα διαμένει το πρώην κουναλάκι, ζήτησε να έχει θέα τον ωκεανό. Κάτι ωστόσο που δεν ήταν εφικτό και απλά αρκέστηκε στη θέα της Ακρόπολης μιας και τελικά θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Η σαραντάρα ηθοποιός, lifestyle περσόνα, μαμά κ.ο.κ., θα χρειαστεί να μετατρέψει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε δολάρια, από την αμοιβή που θα λάβει για τη διήμερη παραμονή της. Πόσο άγνωστο μέχρι στιγμής, όχι όμως και η προκαταβολή των 6000 ευρώ που θα λάβει για τα πάγια έξοδα του καλλωπισμού της τις δυο αυτές ημέρες.