Photos

GOSSIP

Κατερίνα Γερονικολού: Αυτό το outfit επέλεξε για την παραμονή Χριστουγέννων!

Κατερίνα Γερονικολού: Αυτό το outfit επέλεξε για την παραμονή Χριστουγέννων!

H Κατερίνα Γερονικολού δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το outfit που επέλεξε να φορέσει!

 

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από τα social media ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους για τα Χριστούγεννα και μοιράστηκε μαζί τους το φόρεμα που προτίμησε να βάλει για την παραμονή των Χριστουγέννων!

Στην εν λόγω φωτογραφία η αγαπημένη ηθοποιός ποζάρει στον φωτογραφικό φακό κάτω από τον ζεστό ήλιο της Αθήνας! Συγκεκριμένα έγραψε για τους θαυμαστές της: «Παραμονή Διαφορετικών Χριστουγέννων. Αλλά τουλάχιστον Ηλιόλουστη! Χρόνια Μας Πολλά»!

Οι ευχές κάτω στα σχόλια έδιναν και έπαιρναν από τους διαδικτυακούς φίλους της ηθοποιού! Η Κατερίνα Γερονικολού είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Instagram και προσπαθεί καθημερινά να επικοινωνεί με το κοινό της και να κρατάει επαφή της μαζί τους!

Όπως όλοι οι ηθοποιοί, έτσι και η Κατερίνα Γερονικολού μένει σπίτι, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει τους τελευταίους μήνες την χώρα μας. Απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, μένει σπίτι και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Επιπλέον μπορεί οι εμφανίσεις της ηθοποιού να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και να την βλέπουμε σπάνια σε συνεντεύξεις, όλοι όμως θυμόμαστε την τελευταία συνέντευξη του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή του Τάκη Χατζή. Ο Τάκης Χατζής πειράζοντάς τον του είπε ότι η νυν σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού μοιάζει με την πρώην του, Βάσω Λασκαράκη. Αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε: «Δεν άλλαξα τώρα σύντροφο, πριν από ένα μήνα, που μπερδεύτηκες! Πάνε τέσσερα χρόνια» και όταν ο Τάκης Χατζής του είπε ότι οι δύο γυναίκες – η νυν με την πρώην- μοιάζουν πολύ, ο ηθοποιός τόνισε με ένα παγωμένο χαμόγελο: «Αν σου φαίνεται εσένα η Βάσω ίδια με την Κατερίνα… Ε όχι, βρε συ, τις μπερδεύεις! Καμία σχέση δεν έχουν»!

Δείτε την φωτό της Κατερίνας Γερονικολού.