Photos

GOSSIP

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν φαντάζεστε πώς ξεκίνησε τη νέα της εβδομάδα!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν φαντάζεστε πώς ξεκίνησε τη νέα της εβδομάδα!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε πως υποδέχτηκε την πρώτη εβδομάδα του 2021.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή τους τελευταίους μήνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί με τους χιλιάδες θαμαστές της.

Έτσι, σήμερα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου δημοσίευσε και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια φωτογραφία και αποκάλυψε με ποιο τρόπο καλωσόρισε την νέα εβδομάδα.

Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται η παρουσιάστρια με ένα μπουκέτο ροζ λουλούδια να τα τοποθετεί στο βάζο του σπιτιού της.

Στη φωτογραφία αυτή έγραψε: «Να την καλοϋποδεχτώ τη νέα εβδομάδα, να τη... φιλοδωρήσω με λίγα λουλούδια μπας και ανθίσει τίποτα καλό. Πάντως η δική μου αίσθηση άλλαξε αμέσως. Κι όπως λένε και οι Κινέζοι (που δεν ξέρω πλέον πόσο... εμπιστεύσιμοι είναι) "Αν σου μείνουν 2 δεκάρες στην τσέπη, δώσε τη μια και πάρε ένα λουλούδι." Ας είναι μια καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου!».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μπορεί να μην παρουσιάζει πλέον την εκπομπή με τις συγκινητικές ιστορίες ανθρώπων που ανταμώνουν ο ένας τον άλλον μετά από καιρό, δραστηριοποιείται με άλλα πράγματα αυτή τη περίοδο.

Να σας θυμίσουμε ένα απόσπασμα από την τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της στο Open: ««Σταμάτησε τελείως η εκπομπή. Δεν μπορεί να γίνει. Υπάρχει δυσχέρεια για να γίνει η εκπομπή με τον τρόπο που την ξέραμε». Και τόνισε η Βίκυ: «Με δυσκόλεψε ο κορονοϊός αλλά με βοήθησε να πάω στο επόμενο κομμάτι. Δεν επαναπαύομαι ποτέ. Θεωρώ ότι παραείχα ταυτιστεί με την κοινωνική εκπομπή αλλά δεν είμαι μόνο αυτό. Έκανε μεγάλη επιτυχία και δεν ήθελα να το αφήσω όσο έβλεπα ότι υπάρχει αίτημα για αυτή την εκπομπή. Προφανώς, έκλεισε αυτός ο κύκλος και πρέπει να βρω και εγώ κάτι άλλο!».

Δείτε την φωτογραφία της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Κακοκαιρία σαρώνει Αττική, Θεσσαλία και Ήπειρο - Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες