GOSSIP

Χριστίνα Μπόμπα: Προσέχει τη διατροφή της και στην εγκυμοσύνη! Νέες φωτό

 Χριστίνα Μπόμπα: Προσέχει τη διατροφή της και στην εγκυμοσύνη! Νέες φωτό

Χριστίνα Μπόμπα: Μετά την Πρωτοχρονιά και η ίδια επέστρεψε στο πρόγραμμα διατροφής της, το οποίο και έχει σκοπό να διατηρήσει και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και η χαρά στα πρόσωπά τους δεν κρύβεται με τίποτα. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιμένουν δίδυμα, ενώ αποχαιρέτησαν μαζί το 2020, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για να γίνουν γονείς.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική του ζωή, αποφάσισε να μείνει δίπλα στην αγαπημένη του, αφήνοντας έτσι για φέτος την παρουσίαση του Survivor 4.

Για το λόγο αυτό, στον Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε ο Γιώργος Λιανός ο οποίος φυσικά έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την παραγωγή του ριάλιτι αλλά και το κανάλι του ΣΚΑΙ.

Όσο για το ευτυχισμένο ζευγάρι, ο Σάκης και η Χριστίνα δεν σταματούν να κάνουν τις αναρτήσεις τους στα social media, τη μία μετά την άλλη.

Το ζευγάρι πέρασε εντός σπιτιού φυσικά τις γιορτές με την εγκυμονούσα Χριστίνα να φωτογραφίζει τα νόστιμα φαγητά που ετοίμασε αλλά και το γιορτινό τραπέζι που έστρωσε για τον σύζυγό της.

Αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά και η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στο πρόγραμμα διατροφής της, το οποίο και έχει σκοπό να διατηρήσει και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα η ίδια έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram, όταν μας έδειξε το γεύμα της, το οποίο ήταν γεμιστές γλυκοπατάτες.

Δείτε τις φωτογραφίες...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Κακοκαιρία σαρώνει Αττική, Θεσσαλία και Ήπειρο - Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες