GOSSIP

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Την κατηγορεί ότι «τσέπωσε» τα 7 εκατ. του διαζυγίου της

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Την κατηγορεί ότι «τσέπωσε» τα 7 εκατ. του διαζυγίου της
AP PHOTO

Ο Τζόνι Ντεπ κατηγορεί την Άμπερ Χερντ ότι έβαλε στην τσέπη της τα 7 εκατ. του διαζυγίου τους αντί να τα δώσει σε ιδρύματα.

Το τελευταίο επεισόδιο στο περιπετειώδες διαζύγιο των δύο διάσημων ηθοποιών αφορά την κατηγορία του Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χερντ ότι έβαλε στην τσέπη τα 7 εκατομμύρια δολάρια που προέβλεπε η συμφωνία για το διαζύγιο αντί να το δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως είχε η ίδια υποσχεθεί.

Η Χερντ είχε διακηρύξει ότι δεν ήθελε τα χρήματα του Ντεπ μετά το διαζύγιό τους το 2016 και υποσχόταν ότι θα δωρίσει τα χρήματα σε δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Οι δικηγόροι του Ντεπ, ωστόσο, πιστεύουν ότι η κίνηση αλτρουισμού της Χερντ ήταν μια «απάτη» και γι’ αυτό έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» όλο το προηγούμενο διάστημα τα οικονομικά δύο ιδρυμάτων, του παιδιατρικού νοσοκομείου του Λος Άντζελες και της American Civil Liberties Union, προκειμένου να διαπιστώσουν πόσα χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς τους.

Η American Civil Liberties Union μέχρι στιγμής δεν έχει ανταποκριθεί στις οχλήσεις των δικηγόρων του Ντεπ αλλά έγγραφα από το νοσοκομείο δείχνουν ότι έχει λάβει μόνο 100.000 δολάρια, ποσό πολύ μικρότερο από τα υπεσχημένα 3,5 εκατ. δολάρια της Χερντ.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου έφτασαν στο σημείο τον Ιούνιο του 2019 να στείλουν επιστολή στην Άμπερ Χερντ ρωτώντας αν η υπόσχεσή της θα υλοποιηθεί.

Οι δικηγόροι του Ντεπ εκτιμούν ότι τα έγγραφα αυτά αποτελούν το πιο ισχυρό χαρτί τους στην προσπάθεια να αποδείξουν ότι η πρώην σύζυγος του πελάτη τους έλεγε ψέματα όσον αφορά τα χρήματα του διαζυγίου και άρα μπορεί να λέει ψέματα και για όσα παρουσίασε σε δικαστήριο του Λονδίνου στην περιβόητη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ να κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος της.

Δείτε τα έγγραφα:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Κλείδωσε» η παράταση των μέτρων – Σήμερα «κληρώνει» για το click away