GOSSIP

Ματίνα Παγώνη: «Φορούσα μίνι φούστες - Βάφομαι από τα 17 μου»

Ματίνα Παγώνη: «Φορούσα μίνι φούστες - Βάφομαι από τα 17 μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, σε μια πολύ διαφορετική συνέντευξη.

Μια αλλιώτικη Ματίνα Παγώνη, διαφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει είδε χθες βράδυ το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών μίλησε για την προσωπική της ζωή και μάλιστα «ταξίδεψε» πίσω στο χρόνο και τα μαθητικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας πως φορούσε μίνι φούστες!

«Είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν. Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν», συμπλήρωσε η γνωστή λοιμωξιολόγος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λιανεμπόριο: Σήμερα οι αποφάσεις για το άνοιγμα - Πώς θα λειτουργούν τα καταστήματα - Όλο το σχέδιο