GOSSIP

Το μοντέλο που ζήτησε την ευχή του Πάπα για γυμνή φωτογράφιση (pics)

Το μοντέλο που ζήτησε την ευχή του Πάπα για γυμνή φωτογράφιση (pics)

Πώς αντέδρασε το κοινό

Ένα «καυτό» μοντέλο από τη Βραζιλία, επιθυμεί να φωτογραφηθεί γυμνό για το Playboy, θέλει όμως πρώτα την ευχή του Πάπα Φραγκίσκου για να το κάνει.

Η Λούνα Λεμπλάν, ζήτησε μέσω twitter την ευχή του Ποντίφικα, για τη φωτογράφισή της στο διάσημο περιοδικό. Βέβαια το μοντέλο έχει λογαριασμό σε δημοφιλή πλατφόρμα ακατάλληλων φωτογραφιών, πιο ακατάλληλων και από αυτές που ανεβάζει στο Instagram.

Εκεί δεν φαίνεται πως ήθελε την ευχή του ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, παρά μόνο για το Playboy, όπως αναφέρει η «Daily Star».

Η ξανθιά καλλονή ανέφερε πως γενικά παρακολουθεί τον Πάπα Φραγκίσκο και μάλιστα εμπνέεται συχνά από τις αναρτήσεις του στο Twitter. Η Λούνα υποστηρίζει ότι πρόσφατα ταυτίστηκε με μία φράση που ανέβασε ο Ποντίφικας: «Ο Πατέρας λέει σε καθέναν από εμάς, όπως ο Ιησούς, είσαι ο αγαπημένος μου υιός».

Η ίδια προσθέτει: «Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι μοντέλο, δεν έχω πίστη... Ακολουθώ το Twitter του Πάπα Φραγκίσκου και νιώθω γαλήνη με τα μηνύματά του.»

Πολλοί χρήστες όμως, όπως η ίδια υποστήριξε, εξέφρασαν τη δυσφορία τους με το αίτημά της προς τον Πάπα Φραγκίσκο: «Μου είπαν ότι το αίτημά μου ήταν ανάρμοστο και ότι ήμουν πολύ αισθησιακή για να μπορέσω να γίνω follower του Πάπα στo Twitter», επισημαίνει. «Κι εγώ τους απάντησα: Μόνο ο Θεός πρέπει να κρίνει», προσθέτει η Βραζιλιάνα καλλονή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μπεκατώρου: Ξέσπασε ο πρώην σύζυγός της στον αέρα – Δεν γνώριζε τίποτα (video)