GOSSIP

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η κατάθλιψη, η «ντόλτσε βίτα» και η γυναίκα της ζωής του

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η κατάθλιψη, η «ντόλτσε βίτα» και η γυναίκα της ζωής του

Στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Tik Talk», στον ALPHA, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης το βράδυ της Δευτέρας (18/01) και ο ηθοποιός αποκάλυψε, πως ήταν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια λόγω ενός χωρισμού και τόνισε ότι την ξεπέρασε χάρη σ' ένα ταξίδι του στο Άγιο Όρος.

Ο ηθοποιός γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα», και δήλωσε: «Την ημέρα της πρεμιέρας του "Ντόλτσε Βίτα" είχα έναν μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε και ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από τη γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν χρόνια αργότερα σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος. Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφραζε αυτό που ένιωθα. Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους, αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο και είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας, μόνος μου, και είχα οκτώ μεταφορικά μέσα».

Και πρόσθεσε: «Έπαιρνα πολλά λεφτά και έλεγα στους φίλους μου: "Να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, στην Ουγγαρία κ.ά.". Σε έβλεπα στενοχωρημένο, π.χ., και έλεγα: "Θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα!". Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα».

Η γνωριμία με την σύζυγό του

«Κάτι με γαργαλούσε μέσα μου. Έλεγα ότι όλο αυτό ήταν υπερβολικό για μια τόσο μικρή χώρα. Το να είμαι σταρ μου φαινόταν λίγο γελοίο. Πού να αισθανθώ διάσημος; Δεν έχουμε σχέση με τους σταρ του Χόλιγουντ» διηγήθηκε για εκείνες τις μέρες.

«Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν μοντέλο, ήταν στο Μιλάνο και την έστειλαν για μία δουλειά στην Ελλάδα. Μόλις ήρθε στη χώρα μας είπε εγώ εδώ θέλω να ζήσω» είπε για την σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς. Όπως διηγήθηκε γνωρίστηκαν στη σειρά «Για την Άννα» του Μανούσου Μανουσάκη. «Μου είπε μια θεϊκή ατάκα. “Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, είναι ένα κοστούμι που μου το έκανε δώρο ο Θεός. Από κει και πέρα τι κάνω”. Την κέρδισα με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Το μάθημα που πήρα από την άλλη κοπέλα είναι ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Δεν καυχιέμαι. Από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα. Έχουν περάσει από τότε 14 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Τι παίρνει σειρά μετά τα καταστήματα – Το χρονοδιάγραμμα για μετακινήσεις, εστίαση, Λύκεια