GOSSIP

Γιάννης Αποστολάκης: Οι παντοτινοί «δεύτεροι ρόλοι» στην TV και η... αποτυχία!

Γιάννης Αποστολάκης: Οι παντοτινοί «δεύτεροι ρόλοι» στην TV και η... αποτυχία!

Ο Γιάννης Αποστολάκης  και φέτος  βρίσκεται στην τηλεόραση, όχι όμως σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Κι ας το προσπαθεί διακαώς εδώ και χρόνια.

Για ακόμα μία φορά δηλαδή θα κάνει αυτό που γνωρίζει καλά. Να ανήκει σε μία δημοφιλή εκπομπή, χωρίς όμως να έχει ενεργό ρόλο σε αυτή ή τέλος πάντων μια ουσιαστική συνεισφορά.

Άλλωστε στη συνείδηση του κόσμου έχει περάσει από τα πρώτα κιόλας βήματά του στον χώρο της τηλεόρασης ως ο... δεύτερος!

Και καταϊδρωμένος θα υπογραμμίσουμε εμείς αφού ο μεγάλος νικητής του πρώτου MasterChef το 2010 στο Mega, ο Άκης Πετρετζίκης έπρεπε να έχει έναν αντίπαλο για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο και φυσικά τον τίτλο του πρώτου MasterChef στην Ελλάδα.

Και επειδή δεν υπάρχει τίτλος, τουλάχιστον δημοφιλής και αναγνωρίσιμος από τους ανθρώπους του χώρου, ως δεύτερος MasterChef, ο Γιάννης Αποστολάκης που χρόνια τώρα -από τότε δηλαδή που πήγε στο reality μαγειρικής, την "παλεύει" για να ξεχωρίσει. Δυστυχώς για τον ίδιο δεν τα καταφέρνει και παραμένει απλά ένας ακόμα σεφ στον μαγικό κόσμο των τηλεοπτικών κουζινών δηλαδή.

Η πορεία του άλλωστε στην τηλεόραση, από το 2010 μέχρι σήμερα αυτό αποδεικνύει. Ποτέ δεν ανέλαβε ηγετικό ρόλο σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, πόσο μάλλον της ειδικότητάς του και που είναι φυσικά και το ζητούμενο. Πάντα "δεύτερος ρόλος". Και είναι απορίας άξιο πως καταφέρνει όχι μόνο να συνεχίζει να παίρνει θέση σε εκπομπές αλλά αυτή τη στιγμή να εργάζεται όχι σε ένα, αλλά σε δύο κανάλια και μάλιστα σε τρία διαφορετικά projects.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Αποστολάκης συνεχίζει να κρατάει τη στήλη της μαγειρικής στην εκπομπή DOT ενώ τα τελευταία χρόνια που βλέπουμε τους κύκλους του MasterChef τον έναν πίσω από τον άλλον στο Star, ο σεφ ήταν μόνο ο... συνοδός των παικτών που κέρδιζαν κάποιο έπαθλο εξόδου από το παιχνίδι. Θα θυμάστε ότι η νικήτρια ομάδα μιας δοκιμασίας του MasterChef πολλές φορές έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί ένα οινοποιείο ή να δειπνήσει σε ένα βραβευμένο εστιατόριο. Τι έχουμε δει λοιπόν τον Γιάννη Αποστολάκη να κάνει στα προηγούμενα MasterChef;

Να κάθεται στην κεφαλή του τραπεζιού ενός κορυφαίου εστιατορίου και να κάνει... δημόσιες σχέσεις με τους executive chefs οικοδεσπότες.

Για να μη συζητήσουμε τους Θαλασσόλυκους, την ταξιδιωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και ένα δροσερό κορίτσι για συνταξιδιώτες όπου ο Γιάννης Αποστολάκης ζούσε το όνειρό του χωρίς όμως αντίστοιχα να κάνει πραγματικότητα και το όνειρο του καναλιού για επιτυχία. Έπρεπε να πάρουν φέτος την Κάτια Ταραμπάνκο για να δουν άσπρη μέρα και σίγουρα αυτό πιστώνεται σε εκείνη και όχι στους προϋπάρχοντες.

Όσο για τον φετινό κύκλο του MasterChef που κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο (23/1) και ακούγεται πως ο Γιάννης Αποστολάκης θα έχει ενισχυμένο ρόλο σε σχέση με το παρελθόν, μάλλον θα απογοητευτούμε αφού όπως γνωρίζουμε όλοι, οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης έχουν πλέον μάθει τον τρόπο για να κερδίζουν τις εντυπώσεις και φυσικά όλη την προσοχή πάνω τους. Δεν περιμένουμε λοιπόν να έρθει η έκπληξη από τον -πάντα σε δεύτερο ρόλο- Γιάννη Αποστολάκη.

Πηγή: Gossip-tv.gr