Photos & Video

GOSSIP

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Η απάντησή του για όσους τον συγκρίνουν με τον Παντελή!

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Η απάντησή του για όσους τον συγκρίνουν με τον Παντελή!

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη.

Ο αδερφός του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα στο χώρο του τραγουδιού, τους στόχους του αλλά απάντησε και σε όλους εκείνους που τον συγκρίνουν με τον αδερφό του.

Για την ενασχόλησή του με το τραγούδι είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Δεν είχα κανέναν δισταγμό να ασχοληθώ με τον χώρο της μουσικής. Δεν σκέφτηκα στιγμή να κάνω πίσω. Η οικογένειά μου όμως, αμφιταλαντευόταν για το αν θα έπρεπε να μπω στο τραγούδι μετά τον Παντελή. Παρόλα αυτά, μου έδωσαν όλα τα εφόδια».

Για την έμπνευση για τα τραγούδια που γράφει και ερμηνεύει, εξομολογήθηκε: «Τα τραγούδια μου είναι βιωματικά. Εμπνέομαι από κάτι που θα συμβεί σε εμένα ή μια ιστορία που θα ακούσω. Κάποιοι μπορεί να πουν κακοπροαίρετα ότι ένας στίχος είναι γραμμένος από τον Παντελή και όχι από εμένα. Αυτά τα σχόλια όμως αποδεικνύουν ότι κάνω κάτι καλά, αφού ο αδελφός μου ήταν κορυφαίος».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρθηκε στον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη, λέγοντας: «Αν διαπίστωνα ότι δεν είμαι κατάλληλος δεν θα το επιχειρούσα. Δεν είμαι ψώνιο να θέλω να τραγουδήσω οπωσδήποτε. Με συγκινεί το γεγονός ότι ο Παντελής δεν φεύγει από την καρδιά του κόσμου».

Δείτε το video με την συνέντευξη του τραγουδιστή από την εκπομπή Happy Day.