GOSSIP

Πάμελα Άντερσον: Χάσαμε το μέτρημα! Παντρεύτηκε ξανά – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της

Πάμελα Άντερσον: Χάσαμε το μέτρημα! Παντρεύτηκε ξανά – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της

Δεν το βάζει κάτω η 53χρονη ηθοποιός…

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Hollywood η είδηση ότι η ηθοποιός Pamela Anderson παντρεύτηκε για ακόμα μια φορά – ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της - με τον σωματοφύλακά της.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail η ηθοποιός και ο σωματοφύλακας ερωτεύτηκαν κατά την διάρκεια του lockdown και θέλησαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Η πρώην ηθοποιός του Baywatch ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για τέταρτη φορά με τον Dan Hayhurst, πρώην οικοδόμο. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια σεμνή τελετή στην οποία παρευρέθηκαν ελάχιστα άτομα στο Βανκούβερ του Καναδά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μιλώντας στην DailyMailTV ο ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι - στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά».

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες από το γάμο της:

Ένα χρόνο πρίν είχε κάνει έναν ακόμα γάμο εξπρές

Μετά τον γάμο εξπρές - για 12 ημέρες – με την διάσημη Πάμελα Άντερσον και τις αλληλοκατηγορίες τους τώρα είναι και πάλι με την πρώην αρραβωνιαστικιά του.

Ο 74χρονος παραγωγός κινηματογράφου Τζον Πίτερς, είχε χωρίσει με την αρραβωνιαστικιά του, προκειμένου να παντρευτεί την Πάμελα Άντερσον τον Φλεβάρη του 2020.

Όπως δήλωσε ο παραγωγός στο Page Six: «Περιττό να πω ότι όταν η Πάμελα Άντερσον μου είπε πως ήθελε να παντρευτεί, ήταν σαν ένα όνειρο να γινόταν πραγματικότητα, παρόλο που ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη». Και τώρα, ο Τζον Πίτερς λέει πως τα ξαναβρήκε με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Τζούλια Φέι Γουέστ, που μοιάζει εκπληκτικά με την Πάμελα Άντερσον.

Δείτε στην gallery την , Τζούλια Φέι Γουέστ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Πέθανε η 24χρονη Γιολάντα - Η όμορφη δασκάλα έφτασε να ζυγίζει μόνο 29 κιλά