GOSSIP

Κατερίνα Τσάβαλου: Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση - Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή

Κατερίνα Τσάβαλου: Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση - Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή

«Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και στο ξεκίνημα και πιο μετά» δηλώνει η Κατερίνα Τσάβαλου.

Στην εκπομπή τα Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου χθες Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, αναφέρθηκε στον άνδρα της, σχολίασε πως βίωσε την πρώτη της εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ενώ παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Η δημοφιλής ηθοποιός, δήλωσε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της δουλειάς της. Ωστόσο αυτό που έχει μείνει βαθιά μέσα της είναι ο εργασιακός εκφοβισμός που δέχτηκε η ίδια και άλλοι συνάδελφοι της από γνωστό καλλιτέχνη πρώτης γραμμής.

«Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη. Πάντα έτρωγα αλλά δεν πάχαινα. Στην εγκυμοσύνη πήρα κιλά. Tα έχω χάσει τα κιλά, αλλά δεν είμαι όπως πριν. Αλλά δεν με νοιάζει. Μου στέλνουν όμως μηνύματα και μου λένε είσαι πάλι έγκυος; Το θεωρώ πολύ αδιάκριτο. Δεν είμαστε ενωμένες οι γυναίκες. Πέφτει μπούλινγκ».

Εμφανώς συγκινημένη αναφέρθηκε στη πρώτη αποτυχημένη εγκυμοσύνη. «Είναι περίεργο. Στεναχωρήθηκα. Γι΄ αυτό δεν πρέπει μια γυναίκα να το λέει στην αρχή ότι είναι έγκυος. Δεν είναι προκατάληψη».

Για την σεξουαλική παρενόχληση και το εργασιακό εκφοβισμό που βίωσε: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και στο ξεκίνημα και πιο μετά. Τον ξέρουμε τον άνθρωπο αυτόν ναι. Το χειρότερο ήταν όμως η πολύ κακή συμπεριφορά που βίωσα πάνω και κάτω από τη σκηνή. Ήταν ένας συγκεκριμένα που ήταν και ο επικεφαλής και φερόταν άσχημα. Να παίζεις και την ώρα της παράστασης να κάνει ήχους, να λέει ότι βαριέται. Πάθαινα κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή. Με αυτό τον άνθρωπο δε μιλάμε. Τις κρίσεις πανικού τις έχεις από μικρή ηλικία και ενεργοποιούνται από κάποιο γεγονός».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστοριά: Ισχυρότατη έκρηξη ισοπέδωσε το ξενοδοχείο «Τσάμης» - Απίστευτες εικόνες