GOSSIP

Σοφία Παυλίδου: Νόσησε από κορονοϊό μετά την αποχώρηση της από την «Φάρμα»

Σοφία Παυλίδου

Η Σοφία Παυλίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από την «Φάρμα» πριν από λίγες ημέρες

Θετική στον κορονοϊό διαγνώσθηκε η Σοφία Παυλίδου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Η Φάρμα».

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε την Κυριακή (04/04) στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως αποκάλυψε λίγες εβδομάδες αφότου αποχώρησε από τη «Φάρμα», μια συνάντηση με έναν φίλο της την ανάγκασε να παραμείνει σε καραντίνα αφού νόσησε από covid.

«Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και ήξερα ότι έχω κάποιος πρόβλημα και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω χόλτερ. Μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όρια μας, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου.

Έκατσα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο, όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος, μετά από 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κορονοιό. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού, είχα πονοκέφαλους, πόνους στα κόκαλα και λίγο πυρετό. Έκατσα άλλες δύο εβδομάδες στο σπίτι», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο η Σοφία Παυλίδου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρή 16χρονη από κορονοϊό - Τη μετέφερε η μητέρα της στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της