GOSSIP

Χωρισμός – «βόμβα» στην ελληνική showbiz μετά από 15 χρόνια!

Χωρισμός – «βόμβα» στην ελληνική showbiz μετά από 15 χρόνια!

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ιωάννης Παπαζήσης και Βανέσα Αδαμοπούλου σε διαφορετικούς δρόμους ύστερα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του σίριαλ του Alpha «Αγγελική» και η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων, ζουν χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Το, πρώην πλέον, ζευγάρι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Βανέσσα έχει παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσωνα, ενώ ο Ιωάννης έχει νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb στην ίδια περιοχή, ώστε να βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Παρά τον χωρισμό, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό, καθώς η απολυτή προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει έξι ετών. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις ούτε δημοσιότητα.

Γενικότερα η Βανέσα και ο Ιωάννης δεν έχουν απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί κρατούσαν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις και τα φωτογραφικά φλας.

Παρ’ όλα αυτά σε συνεντεύξεις που έδιναν κατά καιρούς μιλούσαν πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Ο Ιωάννης, για παράδειγμα, έχει δηλώσει πως η Βανέσα είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να έχει ο γιος τους, ενώ η τραγουδίστρια έχει πει για εκείνον ότι τον θαυμάζει απεριόριστα ως καλλιτέχνη και πως η πειθαρχία του στο επάγγελμά του είναι αξιοσημείωτη.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Σείεται» η Τουρκία: Συνέλαβαν τον εμπνευστή της «Γαλάζιας Πατρίδας» - Όλα θυμίζουν... 2016