GOSSIP

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι γιατροί τα έχασαν με τη γέννησή μου

Ρένος Χαραλαμπίδης

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ο ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλατό του «The 2Night Show» και μίλησε για πολλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/4) ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη γέννησή του και εξήγησε το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ.

«Οι γονείς μου έκαναν προσπάθεια για παιδί από τότε που ήταν στην Γερμανία, λέγοντάς τους ότι δεν θα κάνουν ποτέ παιδί.

Η μητέρα μου είπε στον πατέρα μου να χωρίσουν για αυτό το γεγονός αλλά δεν ήθελε. Ένιωθα μια αμηχανία να μιλώ για την γέννησή μου γιατί οι γονείς μου την είχαν αποδώσει σε θαύμα. Για να μην μείνει μια ταμπέλα οπισθοδρομική. Στα 50 αποφάσισα να είμαι ο εαυτός μου.

Στην Ελλάδα τους είπαν πάλι ότι δεν θα κάνουν παιδί. Η μητέρα μου δούλευε σε ένα νοσοκομείο και κάποιες συνάδελφοί της τής είπαν για την αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου κι ότι κάνει το θαύμα σε στείρες γυναίκες.

Πριν πάει είδε ένα όνειρο με μια μαυροφορεμένη γυναίκα μπροστά από ένα κάστρο που της έλεγε εμένα ψάχνεις, έλα να με βρεις.

Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι είναι αυτή και πήγε στο μοναστήρι να κάνει ένα τάμα. Μετά από αυτό πάλι δεν έπιανε παιδί κι είχε ξεχάσει το τάμα, ώσπου άρχισε να φουσκώνει.

Της είπαν ανεμογκάστρι κι όταν έδωσα σημάδια της πραγματικής μου ύπαρξης, ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου.

Γεννήθηκα με καισαρική τομή κι η μητέρα μου πιστεύει ότι ήταν να γίνει έτσι για να έχει πάντα πάνω της μια χαρακιά και να μην λένε ότι με υιοθέτησαν».

Για το λόγο που δεν παντρεύτηκε: «Δεν παντρεύτηκα γιατί είμαι πολύ υπεύθυνος, θα βάλω την υπογραφή μου όταν είμαι πολύ σίγουρος για μένα και τη γυναίκα μου. Με τρόμαζε ο έρωτας. Και λατρεύτηκα και μισήθηκα από γυναίκες. Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας. Αν έκανα παιδί θα ήθελα να γίνω ένας υπεύθυνος πατέρας, όχι ένας δωρητής σπέρματος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς κόλλησε στον τοίχο ο Δένδιας τον Τσαβούσογλου – Τα νέα δεδομένα και το παρασκήνιο της σύγκρουσης