GOSSIP

Μαρκ Γουόλμπεργκ: Η απίστευτη αλλαγή για τις ανάγκες του νέου του ρόλου (pics)

Μαρκ Γουόλμπεργκ
ASSOCIATED PRESS

Η μεγάλη αλλαγή του Μαρκ Γουόλμπεργκ για τις ανάγκες του νέου ρόλου που υποδύεται - Δείτε τις φωτογραφίες

Έναν διαφορετικό Μαρκ Γουόλμπεργκ αντίκρισαν οι φίλοι του πασίγνωστου ηθοποιού σε φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από λιγότερο από ένα μήνα, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έλεγε στον Τζίμι Κίμελ ότι σχεδίαζε να πάρει περίπου 13 κιλά μέσα σε διάστημα 6 εβδομάδων για τις ανάγκες ενός ρόλου.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία που το αποδεικνύει. Σε διάστημα τριών εβδομάδων πήρε ήδη σχεδόν 10 κιλά προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ρόλου του ως μπόξερ-ιερέας στην ταινία Father Stu.

«Από αυτό, πριν από τρεις εβδομάδες, σε αυτό, τώρα», έγραψε ο ηθοποιός ποστάροντας δύο φωτογραφίες πώς ήταν τότε και πώς είναι τώρα.

Δείτε φωτογραφίες του ηθοποιού στη Gallery:

Μάλιστα δίπλα στη νέα του εμφάνιση έχει αναρτήσει και μια φωτογραφία πως ήταν το κορμί του πριν την νέα του διατροφή. Όπως είναι γνωστό άλλωστε ο ίδιος αθλείται σκληρά καθημερινά, με το πρόγραμμα του να θυμίζει επαγγελματία αθλητή.

Στην νέα του ταινία με τίτλο "Father Stu", ο ηθοποιός υποδύεται έναν πυγμάχο ο οποίος σε κάποια στιγμή τη ζωής του γίνεται ιερέας αφήνοντας στην άκρη την αθλητική ζωή.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάζεται να θυσιάσει τους κοιλιακούς του για τους ρόλους μιας ταινίας. Για τον ρόλο του στο Pain & Game είχε βάλει 20 κιλά ενώ για το Deepwater Horizon και το Patriot's Day, είχε πάρει περισσότερα από 27 κιλά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τσακωμός στην εκπομπή για ένα τσιφτετέλι – Το περιστατικό που δεν είδαμε