GOSSIP

Eurovision 2021: Ντυμένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski η Στεφανία στη σκηνή του διαγωνισμού

Eurovision 2021: Ντυμένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski η Στεφανία στη σκηνή του διαγωνισμού

Στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που ο τελικός θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη με το τραγούδι «Last Dance», μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού έχει κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η Στεφανία, που βρίσκεται ήδη στο Ρότερνταμ, ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει τις πρόβες της φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ. Έκτός από τις φωνητικές της δυνατότητες εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία, αλλά και με τις ενδυματολογικές της επιλογές που φέρουν την υπογραφή του διεθνούς φήμης Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Βρεττό Βρεττάκο.

Λίγο πριν τη μεγάλη μέρα του διαγωνισμού η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Β’ Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021. Ο Βρεττός Βρεττάκος μίλησε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αποκάλυψε... μυστικά από την εμφάνιση της Στεφανίας: «Είναι εμπνευσμένο από την κορεατική ποπ σκηνή, (K-pop). Κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι έντονες στυλιστικές επιλογές, με έντονες λάμψεις».

Βρεττός Βρεττάκος
Ο Βρεττός Βρεττάκος

Παράλληλα, ο κ. Βρεττάκος σημείωσε ότι: «Είναι μια κρυστάλλινη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski. Έχει ασορτί, πανύψηλες μπότες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς διακοσμημένες με μοτίβο κρυστάλλων και μοιάζουν με το δέρμα του φιδιού. Έγινε ειδική επεξεργασία από μωβ μακέτα 3D σε δέρμα φιδιού και στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της κρυσταλοποίησης. Η εμφάνιση της Στεφανίας ολοκληρώνεται με ίδια κεντημένα, κρυστάλλινα μωβ γάντια».

Σύμφωνα με τον Βρεττό Βρεττάκο «αναδεικνύει τη θηλυκότητα της, σεβόμενη όμως την ηλικία της και παραπέμπει λίγο στην δεκαετία του 1980. Έχει αρκετά κοψίματα για περισσότερη θηλυκότητα. Τα κρύσταλλα του συγκεκριμένου ρούχου δημιουργούν μαξιμαλιστική πολυτέλεια και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον διαγωνισμό της Eurovision».

Για την εμφάνιση της Στεφανίας ο σχεδιαστής που έχει ντύσει τις μεγαλύτερες σταρ της μουσικής σκηνής, όπως την Μπιγιονσέ, την Τζένιφερ Λόπεζ, τη Σακίρα και τη Ρίτα Όρα χρειάστηκε 2,5 μήνες για να την ολοκληρώσει.

Γιατί σε μωβ χρώμα; Ο Έλληνας σχεδιαστής λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ταιριάζει με τα χρώματα της Στεφανίας και ειδικά με τα μάτια της. Είναι ένα έντονο χρώμα που θα κυριαρχήσει τον επόμενο χρόνο στη μόδα.

Ο Βρεττός Βρεττάκος επισήμανε πως το συγκεκριμένο ρούχο που σχεδίασε για τη Στεφανία είναι δική του χορηγία: «Δεν έχω χρηματικές απολαβές, το διευκρινίζω αυτό γιατί είναι δύσκολοι καιροί. Στηρίζω την ελληνική αποστολή, όπως το έκανα και το 2018 με την αποστολή της Κύπρου και την Ελένη Φουρέιρα, όπως και το 2019. Είναι ένα πολύ ακριβό ρούχο, έχει πολλή δουλειά και το έκανα για να συμβάλλω κι εγώ στο καλύτερο αποτέλεσμα της αποστολής».

Η Στεφανία είναι ένα 18χρονο κορίτσι με πολύ εντυπωσιακή παρουσία σύμφωνα με τον σχεδιαστή. «Την διακρίνει η ευγένεια αλλά και η πειθαρχία. Είναι πολύ χαρισματική. Έχει γεννηθεί στην Ολλανδία με πολύ αυστηρό μοντέλο επαγγελματισμού. Ακούει με στρατιωτική ευλάβεια και είναι σαν σφουγγάρι προσπαθώντας να αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις. Όταν ανεβαίνει στη σκηνή η ηλικία της χάνεται και μεταμορφώνεται σε μία ώριμη γυναίκα με έντονο επαγγελματισμό. Την παρακολούθησα στις πρόβες που έκανε εδώ και εντυπωσιάστηκα».

Για πρώτη φορά τονίζει ο γνωστός σχεδιαστής θα χρησιμοποιηθούν special visual effects, ειδικοί φωτισμοί, σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας, σε ζωντανή μετάδοση υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού. Είναι συστατικά μιας δυναμικής εμφάνισης. Η Ελλάδα εκσυγχρονίζεται φέρνοντας νέα δεδομένα, νέα πρότυπα επαγγελματισμού στην μουσική και τον πολιτισμό.

Η χορογραφία, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής, αποτελούν μερικά από τα μυστικά της ελληνικής εμφάνισης στην σκηνή της Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Ο Βρεττός Βρεττάκος είναι αισιόδοξος για μία καλή θέση στην δεκάδα. «Πιστεύω ότι θα τα πάει καλά. Ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Πιστεύω ότι θα κάνει μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Είναι ένα ευλογημένο παιδί που στα 18 της χρόνια εκπροσωπεί τη χώρα της. Στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για Καλή Επιτυχία και της εύχομαι να ζήσει το όνειρό της».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάρωσης συνέχεια:Τι ανοίγει σήμερα, ποιες δραστηριότητες παίρνουν το πράσινο φως της επανεκκίνησης