GOSSIP

«Βόμβα» στη σόουμπιζ! Μυστικός γάμος για πασίγνωστη τραγουδίστρια - Μόλις 20 άτομα καλεσμένοι

Γάμος Αριάνα Γκράντε
PIXABAY

Στο κλαμπ των παντρεμένων η νικήτρια των Grammy - Η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ παντρεύτηκαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η 27χρονη σταρ και ο 25χρονος μεσίτης παντρεύτηκαν στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο, στην Καλιφόρνια, σε μια μικρή τελετή με ελάχιστους καλεσμένους, έγραψε πρώτο το TMZ.

Λίγη ώρα αργότερα, εκπρόσωπος της Αριάνα Γκράντε επιβεβαίωσε την είδηση στο People. Ήταν μια μικρή τελετή, με λιγότερα από 20 άτομα, ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος. Το ζευγάρι και οικογένειές τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι, συμπλήρωσε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γκόμεζ, δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφία με το μονόπετρο που της έδωσε κάνοντας πρόταση γάμου.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2020 και πέρασαν μαζί την καραντίνα λόγω της πανδημίας. Η σχέση τους «επισημοποιήθηκε» όταν εμφανίστηκαν στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Αριάνα Γκράντε και του Τζάστιν Μπίμπερ, «Stuck with U», τον περασμένο Μάιο.

H ποπ σταρ έχει δημοσιεύσει πολλές τρυφερές φωτογραφίες των δυο τους στον λογαριασμό της στο Instagram. Το ίδιο έκανε και στις αρχές Απριλίου, γράφοντας στην ανάρτησή της «Η καρδιά μου, ο άνθρωπός μου. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ που είσαι εσύ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Άνθης: Τραγικό τέλος - Ταυτοποιήθηκε η σορός του