GOSSIP

Μυστήριοι θάνατοι διασημοτήτων

Μυστήριοι θάνατοι διασημοτήτων
Μπορεί να μας εντυπωσιάζουν οι ζωές των celebrities για διαφορετικούς λόγους, αλλά όταν "φεύγουν" με τραγικό τρόπο...

Μπορεί να μας εντυπωσιάζουν οι ζωές των celebrities για διαφορετικούς λόγους, αλλά όταν "φεύγουν" με τραγικό τρόπο, δημιουργούν περιέργεια και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχει συμβεί να αποκτούν και μεγαλύτερη φήμη από εκείνη που είχαν εν ζωή, λόγω του μυστηρίου, που καλύπτει τις συνθήκες θανάτου τους.
Το ιστορικό κανάλι "Decoded" εγκαινίασε αυτή την εβδομάδα μια σειρά, που ήδη βρέθηκε στην κορυφή της θεαματικότητας, λόγω του ενδιαφέροντος που είχε το περιεχόμενό της. Φημισμένοι ερευνητές - καλεσμένοι συζήτησαν και ασχολήθηκαν με τις αδιευκρίνιστες ή μυστηριώδεις συνθήκες κάτω από τις οποίες κορυφαίες διασημότητες βρήκαν τον θάνατο.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε με τραγικό τρόπο, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με το φίλο της πολυεκατομμυριούχο Dodi Al Fayed, καθώς και ένα σωματοφύλακα τους, στις Αυγούστου 31, 1997. Αν και επίσημα πιστεύεται ότι οι επιθετικοί παπαράτσι και ένας μεθυσμένος οδηγός ήταν η αιτία που προκλήθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα, πολλαπλές θεωρίες συνωμοσίας άρχισαν να ξεπροβάλλουν. Η πιο διαδεδομένη θεωρία, είναι ότι η βρετανική μυστική υπηρεσία, η MI6, δημιούργησε το δυστύχημα, ως συγκάλυψη για τη δολοφονία της Νταϊάνα.

Επίσημα και σύμφωνα με τις αρχές, η αιτία θανάτου της Marilyn Monroe επήλθε λόγω υπερβολικής δόσης ηρεμιστικών, συνεπώς μιλούν περί αυτοκτονίας. Ωστόσο, η ερωτική εμπλοκή της με την οικογένεια Kennedy, αφήνει υποψίες περί δολοφονίας της Norma Jean. Ανεξάρτητα, όμως της αιτίας θανάτου της, σήμερα είναι μάλλον πιο διάσημη απ’ όσο ήταν εν ζωή.

Σύμφωνα με τους φανατικούς θαυμαστές του ο Elvis ποτέ δεν πέθανε και ζει ανάμεσά μας. Πάντα κατά την άποψη των πιστών fans του, ο Presley απεσύρθη από τα φώτα της διασημότητας σκηνοθετώντας τον θάνατό του, με την ψευδαίσθηση ότι ζει ανάμεσα στις αναμνήσεις των δίσκων του.


Ένας από τους πλέον περίεργους θανάτους στο Hollywood ήταν της Natalie Wood, που πέθανε σε ηλικία 43 ετών στις 29 Νοεμβρίου 1981. Μαζί με τον σύζυγό της, Robert Wagner, και τον Christopher Walken, το κότερό τους απέπλευσε από το Los Angeles για το νησί Catalina. Στη διάρκεια του ταξιδιού η Natalie Wood έπεσε από το σκάφος και πνίγηκε. Δεν διασαφηνίστηκε ποτέ, για ποιο λόγο δεν βοήθησε κάποιος από τους επιβαίνοντες, να επαναφέρει πίσω τη Natalie και κατά πόσον οι κραυγές της για βοήθεια ακούστηκαν από κάποιον.

Ιδρυτικό μέλος των "Saturday Night Live" ο John Belushi βρέθηκε νεκρός στο Bungalow No. 3 του Chateau Marmont στο Hollywood στις 5 Μαρτίου 1982. Παρόλο που η επίσημη αιτία θανάτου που δημοσιοποιήθηκε κάνει λόγο για ένα θανατηφόρο συνδυασμό κοκαΐνης και ηρωίνης, το επεισόδιο εκείνης της νύχτας περιπλέκει το ζήτημα για το ποιος φταίει. Τόσο ο Robert DeNiro όσο και ο Robin Williams είχαν επισκεφθεί τον Belushi εκείνο το βράδυ, όπως επίσης και η Cathy Smith. Η Smith αργότερα κατηγορήθηκε και καταλήγοντας στη φυλακή με ποινή 15 μηνών γιατί έδωσε την θανατηφόρα βολή (πυροβολισμού) στον Belushi, όπως της ζήτήθηκε.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιού της Daniel, η Ann Nicole Smith
πέθανε από ένα ισχυρό μίγμα βαρβιτουρικών που βρέθηκε μετά τις έρευνες στον οργανισμό της. Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών σε σχέση με τον θάνατό της, και το θέμα της πατρότητας της μόλις ενός έτους κορούλας της Dannielynn, η δικηγόρος της και ο σύντροφός της Howard K. Stern καταδικάστηκαν.
Θεωρήθηκαν ένοχοι για συνομωσία που διέπραξαν εις βάρος της Ann Nicole χορηγώντας ισχυρά ηρεμιστικά στην εξαρτημένη και ανίσχυρη Smith, οδηγώντας την στο θάνατο. Ο σύντροφός της ζητούσε την κηδεμονία της μικρής Dannielynn, αλλά η εξέταση DNA αποδείχτηκε αρνητική. Η μικρή Dannielynn θα είναι η μοναδική κληρονόμος της Smith, η οποία ήταν κάτοχος αμύθητης περιουσίας την οποία κληρονόμησε μετά τον θάνατο του κατά 63 χρόνια μεγαλύτερου συζύγου της, του μεγιστάνα πετρελαίων J. Howard Marshall.

Ροή Ειδήσεων