GOSSIP

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανήθικη πρόταση των 25.000 ευρώ και η απάντησή της

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανήθικη πρόταση των 25.000 ευρώ και η απάντησή της
Instagram

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το «καυτό» κορίτσι της «Φάρμας» απάντησε στη φημολογούμενη σχέση της με τον Snik ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχθεί στο παρελθόν ανήθικη πρόταση…

Η παρουσία της στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 είχε ξεσηκώσει τα πλήθη, καθώς η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική shobiz. Η πανέμορφη ξανθιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ», της εφημερίδας «Τα Νέα» μίλησε για όλους και για όλα και έδωσε απαντήσεις.

Ειδικότερα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Snik, η Παναγιώταρου διέψευσε όλα τα σενάρια. «Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βιντεοκλίπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στη φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσα μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα», είπε χαρακτηριστικά.

Το πλέον εντυπωσιακό, ωστόσο, ήταν πως αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση. Σύμφωνα με την ίδια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δέχθηκε μια πρόταση να προχωρήσει σε περαιτέρω επαφές με έναν άνδρα έναντι 25.000 ευρώ, με την ίδια να δίνει αποστομωτική απάντηση για το περιστατικό.

«Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Έχει βρεθεί άντρας που μου πρότεινε ποσό μεγαλύτερο των 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του. ήταν ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει και μου το είπε ωμά, σαν να έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου. Χαίρομαι που όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν πια δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση που δέχτηκαν, γιατί μετά το κίνημα #MeToo θεωρώ ότι κάποιοι θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά για να κάνουν κάτι», σχολίασε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέο «κορoνοπάρτι» στο ΑΠΘ: Μεθυσμένοι νεαροί παρέσυραν με μπουλντόζα τον φίλο τους