GOSSIP

Κέιτ Χάντσον: Οι μυστικές διακοπές στην Ελλάδα και τα παθιασμένα φιλιά στην παραλία (vid)

Κέιτ Χάντσον: Οι μυστικές διακοπές στην Ελλάδα και τα παθιασμένα φιλιά στην παραλία (vid)

Ξένοι stars, εγχώριοι celebrities και αστέρια της μπάλας απολαμβάνουν τα ελληνικά νησιά - Μια από αυτούς και η ηθοποιός Κέιτ Χάντσον, η οποία βρίσκεται ήδη με την οικογένειά της για διακοπές στη χώρα μας.

Αν την ακολουθείς στα social media, θα ξέρεις πως έχει τρομερό χιούμορ, της αρέσει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της, να γυμνάζεται και να ταξιδεύει.

Αυτή τη φορά η όμορφη Κέιτ Χάντσον έφτιαξε βαλίτσες για την Ελλάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate έρχεται στην Ελλάδα, είναι όμως το πρώτο της ταξίδι μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο από την πανδημία.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, Κέιτ Χάντσον απαθανατίστηκε να φιλά με πάθος τον σύντροφό της – τον συνιδρυτή της Lightwave Records, Danny Fujikawa – απολαμβάνοντας μια μέρα στην παραλία στην Ελλάδα το Σάββατο (12 Ιουνίου).

Αυτό δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που η Κέιτ Χάντσον έρχεται στην Ελλάδα διακοπές, όμως κάθε φορά το απολαμβάνει το ίδιο.

Το νησί που επισκέφθηκαν δεν έγινε γνωστό, αλλά συνήθως πηγαίνουν στη Σκιάθο, οπότε οι πιθανότητες να έχουν επισκεφθεί και πάλι το νησί των Σποράδων είναι αρκετές.

Τα παθιασμένα φιλιά με τον σύντροφό της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου

Η Κέιτ Χάντσον είναι τρομερά ερωτευμένη με τον Danny και αυτό απέδειξαν για ακόμη μια φορά. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην παραλία να ανταλλάζουν παθιασμένα φιλιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: «Κρυφός άσσος» στο μανίκι των Γάλλων – Κορβέτες Gowind για να «σβήσουν» τους Ολλανδούς