GOSSIP

Ο απίστευτος λόγος που δεν μπήκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο Survivor

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Survivor: Η Μάγκυ ήθελε να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά…

Μιλώντας στην κάμερα του Mykonos Live TV και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποκάλυψε πως είχε πρόταση να μπει στο Survivor του 2017.

Η Dj και ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε τον απίστευτο λόγο που «έκοψε» τη συμμετοχή της, ενώ ανέφερε και την τρομερή ατάκα που «πέταξε» στην παραγωγή.

«Ήταν να πάω στο πρώτο Survivor, το 2017. Έχω κάποια συμβόλαια με τη φωνή μου. Και στα συμβόλαιά μου μού απαγορεύεται, αν με χρειαστούν, να μην μπορώ να εκφωνήσω. Μου έχει τύχει να είμαι στο Μαϊάμι και να πρέπει να εκφωνήσω σποτ. Οπότε, βρίσκω στούντιο, το εκφωνώ και το στέλνω. Και ενώ από την παραγωγή του Survivor μου είχαν πει στην αρχή ότι θα μου βρουν λύση, τελικά μου είπαν ότι είναι λίγο δύσκολο και να πήγαινα και να μου βρίσκανε μετά. Αλλά αυτό δεν γινόταν», είπε αρχικά η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποκάλυψε επίσης: «Πρέπει να σου πω ότι την πρώτη φορά, όταν ήταν να φύγουμε, γιατί ακόμα δεν ήξερα τι θα γινόταν, τους ρώτησα αν θα έχουμε catering στα αθλήματα. Και μου είπαν… τι; Και τους είπα καλά, θα πάρω μαζί μου τονάκια να έχω, κονσέρβες… Κατάλαβες, τι έπαθε η παραγωγή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Δεν παραιτήθηκα για να του κάνω κακό» λέει στο Newsbomb.gr ο Βασίλης Σπύρου