GOSSIP

Έλενα Λιλιοπούλου: Η καλλονή που άντεξε τρεις μέρες στο Survivor αλλά κέρδισε τις καρδιές των ανδρών

Έλενα Λιλιοπούλου Survivor
Instagram: real_elenalil

Ποια είναι η 25χρονη που «μάγεψε» τους πάντες στον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor

Στα τέλη Δεκεμβρίου το Survivor 2021 μπήκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και τότε είδαμε στους «Μαχητές» μία μελαχρινή καλλονή με σώμα μοντέλου.

Υπάλληλος φούρνου έλεγε η κάρτα που «έπεφτε» όταν την έδειχνε η κάμερα, όμως οι τηλεθεατές δεν την απόλαυσαν πολύ καθώς αποχώρησε τρεις μέρες μετά την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης.

Στον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, παρευρέθηκαν οι παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι και εκεί είδαμε μετά από 6 μήνες τη μελαχρινή καλλονή και πολλοί ήταν εκείνοι που… ψάχτηκαν για ποια πρόκειται. Για για όσους δεν την θυμάστε, μιλάμε για την Έλενα Λιλιοπούλου.

Η 25χρονη Θεσσαλονικιά μίλησε στο Newsbomb.gr για το παιχνίδι, για τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ αποκάλυψε πως δήλωσε ξανά συμμετοχή στο Survivor.

real_elenalil-213255974_324938075836078_6010386082661456174_n.jpg
Η Έλενα Λιλιοπούλου τη βραδιά του ημιτελικού του Survivor.Instagram: real_elenalil

Πες μας δύο λόγια για την Έλενα

Είμαι Θεσσαλονικιά από την μεριά του μπαμπά και Αυστραλέζα από την μαμά, όμως έχω μεγαλώσει στην Αθήνα. Είμαι 25 χρόνων, αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με τα τουριστικά, ενώ οι σπουδές μου έχουν να κάνουν με τη σωματική ανάπλαση.

Αποχώρησες μόλις τρεις μέρες μετά την έναρξη του Survivor. Ήταν ο εγκλεισμός στην παραλία ο πραγματικός λόγος;

Ο λόγος που αποχώρησα τώρα... Ήθελα πολύ να μπω σε αυτό το παιχνίδι, ήθελα να το ζήσω μέχρι τέλους, όμως από ότι φάνηκε δεν ήμουν έτοιμη. Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και όλη αυτή η απότομη αλλαγή για το παιχνίδι με αποσυντόνισε και μου δημιούργησε πανικό. Στοιχείο του χαρακτήρα μου είναι και ο παρορμητισμός, κλείδωσα λοιπόν στον πανικό και αποφάσισα να αποχωρήσω.

real_elenalil-213771577_202337128471451_3237865033126744076_n.jpg
Η Έλενα ΛιλιοπούλουInstagram: real_elenalil

Μετάνιωσες για την αποχώρησή σου; Πιστεύεις πως θα έφτανες μακριά αν έμενες;

Εάν με ρωτάς τώρα θα σου πω ότι έπραξα λάθος και αν γυρνούσα πίσω το χρόνο, θα μου έδινα παραπάνω χρόνο και είμαι σίγουρη ότι θα έφτανα μακριά.

Θα δήλωνες ξανά συμμετοχή σε Survivor;

Συμμετοχή στο Survivor θα σου πω ότι έχω ήδη ξανά δηλώσει και που ξέρεις μπορεί να με ξαναδείτε στις οθόνες σας και υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να είναι για 3 ημέρες!

Ποιον παίκτη ξεχώρισες από το Survivor; Άξιζε ο Σάκης να βγει νικητής;

Ο παίκτης που ξεχώρισα είναι ο Γιώργος Κόρομι. Θα ήθελα πολύ να τον δω να κερδίζει θεωρώ ότι το άξιζε, όμως δεν σου κρύβω ότι έχοντας αυτά τα τρία παιδιά στον τελικό θα ήθελα να κερδίσει η Μαριαλένα. Αυτό όσον αφορά τα θέλω μου. Νικητής όμως βγήκε ο Σάκης Κατσούλης, τον θεωρούσα πολύ δυνατό αγωνιστικά και μπράβο του που τα κατάφερε.

Ποια η σχέση σου με την Μαριαλένα; Έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες μαζί της και γενικά την υποστήριζες όσο ήταν στο παιχνίδι

Η σχέση μου με την Μαριαλένα είναι αρκετά καλή, υπάρχει επικοινωνία. Είχαμε από την αρχή ένα απίστευτο touch, την στήριζα από την πρώτη μέρα μέχρι και την τελευταία και είμαι υπερήφανη που έφτασε μέχρι τον τελικό το άξιζε και με το παραπάνω.

Πιστεύεις πως ο Σάκης και η Μαριαλένα θα είναι ξανά μαζί;

Δεν ξέρω εάν θα είναι μαζί ούτε γνωρίζω τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ τους. Σαν φίλη της Μαριαλένας όμως θα πω ότι θα ήθελα ότι την κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη.

real_elenalil-159912320_918622728900428_2954526939230604054_n.jpg
Η Έλενα ΛιλιοπούλουInstagram: real_elenalil

Τελικά υπήρξε ερωτική επαφή στο παιχνίδι;

Δεν έχω ιδέα και σου μιλάω ειλικρινά. Αλλά και να υπήρξε δεν νομίζω ότι είναι κακό μωρέ παιδιά. Αν υπήρξε και πέρασαν καλά μπράβο τους!

Εσύ θα άντεχες μέσα στο παιχνίδι για καιρό χωρίς ερωτική επαφή;

Επειδή στις γυναίκες είναι λίγο διαφορετικό είναι πιο εγκεφαλικό, ενώ στους άντρες είναι κυρίως σαρκικό, θεωρώ ότι ναι θα άντεχα!

Τι κάνει η Έλενα από την ημέρα που βγήκε εκτός Survivor;

Στο σήμερα ασχολούμαι πολύ με τη γυμναστική μου, προσπαθώ να με εξελίξω όσο πιο πολύ μπορώ ώστε να καταφέρω να πραγματοποιήσω το όνειρο μου.

Μίλα μας για το όνειρό σου

Μελλοντικά θέλω να πάρω το πτυχίο μου στο κομμάτι του personal και να μπορέσω να κάνω κάτι δικό μου.

real_elenalil-163064613_755200438694824_2028738648296607059_n-1.jpg

Τι μηνύματα λαμβάνεις στο Instagram; Δίνεις σημασία σε άσχημα ή προσβλητικά σχόλια;

Λαμβάνω πολλά μηνύματα και θετικά και αρνητικά και προσβλητικά και στήριξης. Όμως πετάω όλα τα αρνητικά και κρατάω μόνο ότι με γεμίζει και με κάνει να αισθάνομαι καλά.

Υπάρχει κάποιος τυχερός στη ζωή σου αυτό το διάστημα;

Αυτή τη στιγμή στη ζωή μου δεν υπάρχει ούτε κάποιος έρωτας ούτε κάποιος σύντροφος. Δύσκολα κερδίζομαι σαν άνθρωπος, οπότε δύσκολα και το ξεπερνάω. Δεν εννοώ ότι δεν έχω ξεπεράσει κάποια προηγούμενη κατάσταση αλλά στο παρόν σίγουρα δεν με έχει κερδίσει κάποιος!

Ποιο είναι το δυνατό σημείο του χαρακτήρα της Έλενας και ποιο εμφανισιακά;

Θεωρώ ότι πολύ σημαντικό για όλους τους ανθρώπους είναι να είναι αυθεντικοί και πάνω από όλα ο εαυτός τους και εγώ καταφέρνω με μεγάλη επιτυχία να παραμένω ακέραια, ασχέτως με τις καταστάσεις που βιώνω στην ζωή μου. Τώρα από θέμα εμφάνισης είναι υποκειμενικό, στον κάθε άνθρωπο είτε αρέσουμε είτε δεν αρέσουμε. Το παν είναι να έχουμε όμορφη ψυχή είναι πιο σημαντικό από μια απλά ωραία εμφάνιση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr