GOSSIP

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Μου την «έπεσε» και εμένα - Με έχει βιάσει ο θείος μου, τι να κάνουμε

Μαρία Ιωαννίδου για Φιλιππίδη: Μου την «έπεσε» και εμένα - Με έχει βιάσει ο θείος μου, τι να κάνουμε

Απίστευτες εκφράσεις της Μαρίας Ιωαννίδου στον αέρα

Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #νοτ».

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως ναι μεν ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει στη φυλακή, χαρακτηρίζοντάς τον «άρρωστο», ωστόσο δε χαίρεται γιατί το θέατρο χάνει έναν σπουδαίο ηθοποιό.

Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα βιασμού από τον θείο της, λέγοντας πως έτσι είναι η ανθρώπινη φύση και πως δεν ευθύνεται το θέατρο γι' αυτό.

«Θέλω να πούμε ότι δεν είναι μια χαρούμενη μέρα. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πήγαινε φυλακή, έπρεπε να πάει φυλακή. Το θέμα είναι ότι θέλω να ακούσω και εκείνον τι έχει να πει, γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ, γιατί τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια δεν ήταν αυτός.

Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Αυτό συμβαίνει και σίγουρα θα πήγαινε φυλακή. Αυτό έπρεπε να συμβεί. Από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πάρα πολύ για τη γυναίκα του την Ελπίδα, που την γνωρίζω προσωπικά. Πονάω πιο πολύ για τον γιο του γιατί καταστρέφεται η ζωή του. Πονάω γιατί λεκιάζουμε το θέατρο.

Το θέατρο δε φταίει γιατί βρεθήκανε 3-4 άρρωστοι και διεστραμμένοι… Είναι άρρωστος αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός, χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό. Ο Χέμινγουει ήταν μεγάλος καλλιτέχνης αλλά ήταν σάπιος άνθρωπος, μας άφησε όμως μεγάλο έργο. Να μην πούμε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, να πούμε κρίμα γιατί είναι άρρωστος.

Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, δεν με πίεσε όμως. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν…

Μη μου βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Συμπαραστέκομαι στις κοπέλες, ο Πέτρος Φιλιππίδης τελείωσε αλλά δε μπορώ να χαρώ με αυτό. Με πονάει που είπατε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, ρωτάτε τη γυναίκα του, το παιδί του; Ο Πέτρος πέθανε, τι άλλο θέλετε; Είμαι στο θέατρο από έξι ετών, έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να λέω την άποψή μου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποστρατικοποίηση νησιών: «Αφού δεν σέβεστε, θα φοβάστε» - Η Ελλάδα απαντά στον Ερντογάν