GOSSIP

GNTM 4: Συγκλονίζει η περιγραφή της Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη για τη νευρική ανορεξία που πέρασε

GNTM 4: Συγκλονίζει η περιγραφή της Εμμανουέλας Μπαϊρακτάρη για τη νευρική ανορεξία που πέρασε

GNTM 4: Η Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη, μίλησε για την περιπέτεια υγείας που έχει περάσει με την νευρική ανορεξία.

Η νεαρή κοπέλα «λύγισε», κατά την διάρκεια της διαδικασίας της οντισιόν, που πέρασε στο GNTM, καθώς αναγκάστηκε να αποκαλύψει, πως είχε περάσει νευρική ανορεξία, την οποία και κατάφερε να ξεπεράσει.

Και οι τέσσερις κριτές, τόνισαν ότι δεν έχει κάτι που θα τους τραβήξει την προσοχή και πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να προτείνει ακόμα και να της κόψουν τα μαλλιά πολύ κοντά. Μόλις πήρε τέσσερα «όχι» έβαλε τα κλάματα και εξήγησε στους κριτές ότι έχει περάσει νευρική ανορεξία και είχε χάσει τα μαλλιά της σε μικρότερη ηλικία.

«Στεναχωρήθηκα όταν είδα την audition. Δεν πήγα με σκοπό να πω την ιστορία και τι είχα περάσει. Πλέον είμαι μια χαρά και το έχω αφήσει όλο αυτό πίσω μου, και δεν ήθελα να εμβαθύνω. Έλαβα πολύ όμορφα μηνύματα από κορίτσια που βιώνουν το ίδιο πράγμα που με έκαναν να νιώσω πολύ ωραία. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, και θέλω να τους πω να είναι δυνατές», είπε η νεαρή Εμμανουέλα, μιλώντας στο Mega.

«Στεναχωρήθηκα που αρχικά δεν πέρασα στην επόμενη φάση, γιατί ασχολούμαι επαγγελματικά. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να μου ξυρίσουν τελείως το κεφάλι, προτίμησα να πω την αλήθεια όταν με ρώτησαν», συνέχισε.

«Δεν είμαι μες στο σπίτι. Αφού τελείωσε όλη η ιστορία με το GNTM άλλαξα τα μαλλιά μου. Ίσως ξαναπροσπαθήσω πάλι του χρόνου. Πιστεύω σε εμένα και τις δυνατότητές μου. Θα πήγαινα με τελείως διαφορετική ψυχολογία του χρόνου», ανέφερε ακόμα.

Τι ήταν όμως αυτό που την οδήγησε στη νευρική ανορεξία;

«Δεν με επηρέασε το modelling στο ότι έχασα κιλά και μετά τα μαλλιά μου. Ήταν η χρονιά που έδινα πανελλήνιες, παράλληλα δούλευα πάρα πολύ, δεν κατάλαβα πώς έχασα τα κιλά. Κατάλαβα ότι υπάρχει πρόβλημα νευρικής ανορεξίας όταν άρχισαν να μου πέφτουν τα μαλλιά σε μεγάλο βαθμό. Τα κιλά τα έχασα σε μικρό χρονικό διάστημα και απότομα», εξήγησε η ίδια.

«Το πρόβλημα στον καθρέφτη το έβλεπα, αλλά δεν έδινα σημασία. Με ταρακούνησε ότι έχασα τα μαλλιά. Με βοήθησαν οι δικοί μου άνθρωποι, και προσπάθησα και εγώ η ίδια», πρόσθεσε.

«Στα κορίτσια που ξεκινούν τώρα, θέλω να τους πω να πιστεύουν στον εαυτό τους, να τον προσέχουν και να τον αγαπούν. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Αν δεν είσαι υγιής δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο», συμβούλεψε τα νέα κορίτσια που ξεκινούν τώρα μια καριέρα στο modelling.

«Στην Ελλάδα με έχουν απορρίψει από δουλειές επειδή είμαι αρκετά αδύνατη. Σε άλλες χώρες οι απαιτήσεις ίσως είναι διαφορετικές. Αλλά νομίζω ότι παντού γίνεται προσπάθεια να δουλεύουν κορίτσια που είναι plus size, ή που έχουν περισσότερες καμπύλες», κατέληξε η όμορφη Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πότε θα έρθει η ύφεση του κορονοϊού – Οι δυσοίωνες προβλέψεις των ειδικών για τα Χριστούγεννα

Πετρέλαιο θέρμανσης: Αύξηση κατά 20% στο επίδομα - Πότε ξεκινά η διάθεσή του

Yπεραυξημένος συντελεστής ΕΝΦΙΑ από το 2022 για τα ακίνητα άνω των 300.000 ευρώ