GOSSIP

Τρεις celebrities που παραμορφώθηκαν τελείως από τις πλαστικές (pics)

Τρεις celebrities που παραμορφώθηκαν τελείως από τις πλαστικές (pics)
Pexels

Η ανάρτηση της Λίντα Εβαντζελίστα (Linda Evangelista) στο Instagram πως υπέστη «μόνιμη παραμόρφωση» στο πρόσωπο μετά από αποτυχημένη πλαστική  σόκαρε τη showbiz. Όμως δεν είναι η μόνη που το έχει πάθει...

H Linda Evangelista μέσω ανάρτησής της στο Instagram αποκάλυψε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ζει σαν ερημίτης γιατί ντρέπεται να δείξει το πρόσωπό της δημόσια. Όπως έκανε γνωστό υπέστη μια μόνιμη παραμόρφωση, αφού παρουσίασε μια σπάνια παρενέργεια που αντί να μειώσει το λίπος κατά την διάρκεια της κρυολιπόλισης το διογκώνει και το μετατρέπει σε πέτρα. Στη δικογραφία το μοντέλο επισημαίνει πως η σπάνια επιπλοκή - για την οποία δεν είχε λάβει γνώση, όπως λέει - που της προκάλεσε συνεδρία κρυολιπόλυσης, δεν αποκαταστάθηκε από διορθωτικές επεμβάσεις, και αποτελεί τον λόγο που δεν θα ξαναεργαστεί σαν μοντέλο.

Πριν την Λίντα υπήρξαν κι άλλοι διάσημοι που είχαν κάνει πλαστικές επεμβάσεις οι οποίες κατέστρεψαν δυσκόλεψαν τη ζωή και την καριέρα τους.

Ντονατέλα Βερσάτσε

Η διευθύνων σύμβουλος του οίκου Versace και αδελφή του σχεδιαστή μόδας και ιδρυτή του οίκου, Τζιάνι Βερσάτσε (1946-1997) προσπάθησε να σταματήσει τον χρόνο. Η 66χρονη σήμερα Ντονατέλα δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό, ωστόσο η ίδια η Ντονατέλα δεν έχει ποτέ τοποθετηθεί για τις πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες έχει κάνει.

Μίκι Ρουρκ

O 68χρονος ηθοποιός Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke) εδώ και χρόνια δεν θυμίζει σε τίποτα τον sex symbol των «9 1/2 εβδομάδων». Ο Ρουρκ πέρασε και από τα ρινγκ, όπου κατέστρεψε το πρόσωπό του με τις απανωτές πλαστικές να τον κάνουν χειρότερα. Σε πολλές συνεντεύξεις του δήλωνε ότι έπεσε στον λάθος γιατρό και από την πρώτη πλαστική πήγαν όλα πολύ στραβά. Σήμερα, δεκάδες είναι τα δημοσιεύματα που τον αποκαλούν απόλυτα «παραμορφωμένο» αλλά και απόλυτα ταλαντούχο.

Πρισίλα Πρίσλεϊ

H Πρισίλα Πρίσλεϊ, πρώην σύζυγος του αξέχαστου βασιλιά της ροκ, Έλβις, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή στη βρετανική τηλεόραση και οι τηλεθεατές φοβήθηκαν. Το παραμορφωμένο πρόσωπό της από τις πλαστικές πλέον δεν μπορεί να «επιδιορθωθεί» Η Πρισίλα Πρίσλεϊ έπεσε θύμα του περίφημου Αργεντίνου πλαστικού χειρουργού Daniel Serrano, ο οποίος κατέστρεψε τα πρόσωπα πολλών διάσημων και μη πελάτων του. Ισχυριζόταν ότι κάνει μια ένεση, η οποία φρεσκάρει με εντυπωσιακό τρόπο τις σακούλες του προσώπου. Τελικά ήταν ένα λιπαρό μίγμα σιλικόνης, το οποίο μαζεύτηκε στους ιστούς και κατέστρεψε τη σάρκα, κάνοντας ανυπολόγιστη ζημιά.