GOSSIP

Αθηνά Ωνάση: Αγνώριστη σε γάμο στο Μόντε Κάρλο - Πού ζει σήμερα η χρυσή κληρονόμος

Αθηνά Ωνάση Μονακό γάμος
Mακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μένει η χρυσή κληρονόμος
Instagram

Κοσμική εμφάνιση έπειτα από πολύ μεγάλο διάστημα έκανε η Αθηνά Ωνάση, η οποία παρευρέθηκε στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ στο Μονακό.

Η χρυσή κληρονόμος και μοναδική απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, έχει προλάβει να ζήσει ήδη μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή στα 36 της χρόνια. Η Αθηνά Ωνάση φροντίζει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτή την φορά πόζαρε για τα social media.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ στο Μονακό και φωτογραφήθηκε μαζί με την φίλη της Γιάννα Νταρίλη, ενώ η δεύτερη ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram και έγραψε στα αγγλικά το εξής στη λεζάντα: «Είμαι χαρούμενη που συνάντησα την Αθηνά Ωνάση στο Μόντε Κάρλο».

H σπάνια φωτογραφία με την Αθηνά Ωνάση.Instagram

Στην τελευταία της εμφάνιση τον Μάιο, στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης, η Αθηνά Ωνάση ήταν αρκετά αλλαγμένη αφού είχε χάσει πολλά κιλά με πολλούς να λένε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει «σκιά» του εαυτού της.

Η «χρυσή» κληρονόμος της δυναστείας Ωνά­ση τα τελευταία χρόνια φέρεται να ζει σε μια μικρή κωμόπολη, στο νότο της Ολλανδίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Ακραίος κίνδυνος πλημμυρών» - Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία, πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Νίκος Παλαιοκώστας: Τα καράβια, τα πεντοχίλιαρα στον αέρα και το «φάντασμα» του αδερφού του

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν