GOSSIP

Η Ναόμι Κάμπελ αγκαλιά με Βασίλη Κικίλια και Τζένη Μπαλατσινού στο Παρίσι (pic)

Ναόμι Κάμπελ
Το instagram story που ανέβασε το πασίγνωστο top model
Facebook

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού συναντήθηκαν με τη Ναόμι Κάμπελ στο Παρίσι.

Ο Βασίλης Κικίλιας, βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο Παρίσι, στο πλαίσιο διεθνούς τουριστικής έκθεσης, και είχε την ευκαιρία μαζί με τη σύζυγό του να συναντηθεί με τη Ναόμι Κάμπελ.

Η «γαζέλα της μόδας» ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram μαζί με τον κ. Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού. «Τέλειες στιγμές», έγραψε το τοπ μόντελ. Ο υπουργός Τουρισμού και η σύζυγός του είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν με τη Ναόμι Κάμπελ σε εστιατόριο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Δείτε την φωτογραφία:

Ο κ. Κικίλιας βρίσκεται στη Γαλλία για τα επίσημα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης Top Resa, με στόχο να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμόΈχουμε σπάσει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, οι επισκέπτες ακόμα και για τον Οκτώβριο θα είναι σε υψηλά επίπεδα», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού.«Στόχος μας είναι όχι μόνο να συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια για το 2022, αλλά στρατηγικά να στοχεύσουμε στον εναλλακτικό τουρισμό που μπορούμε να προσφέρουμε τον Οκτώβριο, τα Χριστούγεννα, το Φεβρουάριο και το Πάσχα που οι Γάλλοι έχουν τις σχολικές διακοπές και μπορούν να ταξιδέψουν», πρόσθεσε ακόμη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Ακραίος κίνδυνος πλημμυρών» - Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία, πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Νίκος Παλαιοκώστας: Τα καράβια, τα πεντοχίλιαρα στον αέρα και το «φάντασμα» του αδερφού του

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν