GOSSIP

Σάλος στο Twitter για την ερώτηση-παγίδα στην Adele και την αντίδρασή της

Adele
AP PHOTO

H Adele συζητούσε το Σάββατο με τους φαν της για το πρώτο άλμπουμ μετά το διαζύγιό της κάνοντας ένα Instagram Live όταν δέχθηκε την ερώτηση-παγίδα

Μεγάλη συζήτηση προκλήθηκε στο twitter μετά από ερώτηση-παγίδα προσωπικής φύσεως που δέχθηκε η Adele σε online συζήτηση για το επερχόμενο άλμπουμ της.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια συζητούσε το Σάββατο με τους φαν της για το πρώτο άλμπουμ μετά το διαζύγιό της κάνοντας ένα Instagram Live. Ενώ, όμως, οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν τη μουσική, ένας από τους συμμετέχοντες «έβαλε φωτιά» με την ερώτησή του.

«Τι σημαίνει το body count μου που με ρωτάτε;» απάντησε η Adele η οποία δεν κατανόησε το ερώτημα που δέχθηκε καθώς φαίνεται ότι αγνοούσε το γεγονός ότι η φράση body count στην αργκό σημαίνει τον αριθμό των ανθρώπων με τους οποίους έχει πλαγιάσει κανείς.

Αν και η Adele προσπέρασε την ερώτηση, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν σφοδρές τόσο για το περιεχόμενο της ερώτησης όσο και για την αντίδραση της τραγουδίστριας.

«Δεν μπορεί κάποιος να ρωτάει την Adele ποιο είναι το body count της; Έχω τρελαθεί και με το γεγονός ότι δεν το γνώριζε» σχολίασε ένας χρήστης του Twitter. «Δεν μπορώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι κάποιος ρώτησε την Adele για το body count της;» έγραψε ένας άλλος.

Ορισμένοι, πάντως, υποστήριξαν ότι η Adele δεν μπορεί να μην γνώριζε τι ακριβώς σημαίνει η ερώτηση που της απηύθυναν εκτιμώντας ότι υποδύθηκε την ατάραχη. «Γνωρίζει ακριβώς τι την ρώτησαν και λατρεύω την αντίδρασή της» έγραψε ένας χρήστης του twitter.

Σημειώνεται ότι η νέα δουλειά της Adele με τίτλο Easy on Me αναμένεται στις 15 Οκτωβρίου με την ίδια να έχει ανακοινώσει ότι αφορά και την περίοδο μετά το διαζύγιό της από τον Simon Konecki στις αρχές του 2021.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Φίλης στο Newsbomb.gr: «Θερμό» επεισόδιο με Τουρκία και σύντομα – Να είμαστε προετοιμασμένοι

The Voice: Η 20χρονη που «τρέλανε» τους πάντες (videos)

Επικίνδυνη επιδείνωση καιρού - Έκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου