GOSSIP

Αιμίλιος Χειλάκης: Γιατί σιχαίνομαι τον χαρακτήρα μου στις Άγριες Μέλισσες

Αιμίλιος Χειλάκης
Facebook

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (11/10) στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το λόγο που 11 χρόνια δεν είχε κάνει τηλεόραση: «Δεν μ΄αρέσω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο να γυρίσεις κάτι στο γύρισμα λες ότι αυτό θα μείνει για πάντα ενώ στο θέατρο ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό και να δημιουργήσει νέα συνθήκη την επόμενη μέρα» είπε.

Η συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ήρθε όταν τον προσέγγισε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και του πρότεινε να ενσαρκώσει τον «κακό της σεζόν». «Ο Λευτέρης Χαρίτος μου είχε τηλεφωνήσει το 2019 και του είχα πει: “Μη μου πεις καν, δεν προλαβαίνω γιατί σκηνοθετώ και παίζω σε παράσταση που θα κάνει περιοδεία. Δεν προλαβαίνω να κάνω γύρισμα. Μη με μπλέξεις εμένα με τηλεόραση, έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια”. Κάποια στιγμή βλέπω τότε τα πρώτα επεισόδια και λέω: “Α, καλή δουλειά έκανε”».

Για τον σκληρό ρόλο του Ακύλα τόνισε: «Αυτό που συμβαίνει με τον ρόλο μου ως Ακύλας Μεγαρίτης είναι ότι παίζω έναν ρόλο που δεν μπορώ να αγαπήσω με τίποτα. Απέχει παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά, σαν σύζυγος, σαν φίλος, σαν πατέρας. Αυτό όμως που νομίζω ότι διαφέρω και σιχαίνομαι σε αυτόν τον χαρακτήρα, με βοηθά να το φτιάξω και να σας το δείξω» ανέφερε ο ηθοποιός.

Όσο για την αποχή του από τα social media ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Δεν έχω twitter. Μαθαίνω ότι γράφονται κάποια πράγματα, δεν ξέρω όσα γράφονται, στο facebook επίσης. Είναι κάποια μέσα τα social media τα οποία κάνουν για κάποια συγκεκριμένη δουλειά για να διαφημιστεί μια δουλειά. Δεν μπορώ να πιάνω κουβέντα εκεί γιατί χάνεται ένας πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας για άλλα πράγματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Bullying σε βάρος 13χρονου: «Δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου»

Τραγικό δυστύχημα για μητέρα 3 παιδών στο Καζακστάν: Η στιγμή της βουτιάς από 25 μέτρα χωρίς σκοινί

Τι αλλάζει στις άδειες των δημοσίων υπαλλήλων που είναι γονείς – Εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών