GOSSIP

Ανέστης Βλάχος: Συνεχίζεται η κόντρα των παιδιών του για τη διαθήκη (vid)

Ανέστης Βλάχος διαθήκη
«Δεν υπάρχει διαθήκη στο Ειρηνοδικείο», λέει ο γιος του ηθοποιού
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίζεται η διαμάχη των δύο παιδιών του Ανέστη Βλάχου

Ο δικηγόρος του γιου του Ανέστη Βλάχου, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου μίλησε στο Mega αναφέροντας πως διαθήκη κατατεθειμένη στο Ειρηνοδικείο δεν υπάρχει και η πλευρά θα προχωρήσει σε αποδοχή της κληρονομιάς του αείμνηστου ηθοποιού.

Ο κ. Παπαναστασίου, υποστήριξε πως ήρθε σε επαφή με την άλλη πλευρά σχετικά με το εάν έχει δημοσιευτεί κάποια διαθήκη του ηθοποιού, προσδοκώντας να βρεθεί μία λύση. Η λύση τελικά δεν βρέθηκε καθώς μέσω κάποιων διαρροών σε κάποια εφημερίδα, γράφτηκε πως υπάρχει διαθήκη.

Ωστόσο, με τον κ. Παπαναστασίου δεν επικοινώνησε κάποιος αρμόδιος συμβολαιογράφος ή δικηγόρος προκειμένου να του κάνει γνωστή την ύπαρξη κάποιας διαθήκης και αν η πλευρά της κόρης του ηθοποιού είχε στα χέρια της κάποιο έγγραφο, όφειλε να το έχει καταθέσει στη γραμματεία του Ειρηνοδικείου προς δημοσίευση.

Ο δικηγόρος κατέστησε σαφές πως ο όρος «αποδοχή κληρονομιάς» νοείται ως το γεγονός ότι, ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής αποδέχεται τα 3/8 της περιουσίας του, στην εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή.

Μία τελευταία εξέλιξη όμως, αναφέρει πως η κόρη του Ανέστη Βλάχου, αποφάσισε να κοινοποιήσει μία ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια. Μάλιστα, υποστηρίζει η Έλλη Βλάχου πως, την έχει καταθέσει στο Ειρηνοδικείο και έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Η πλευρά του γιου του Ανέστη Βλάχου, αρνείται την ύπαρξη της διαθήκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Πώς θα κινηθεί ο «Μπάλλος» - Τα δύο σενάρια για την τροχιά του «Μεσογειακού Κυκλώνα»

Έφη Κακαράντζουλα: Τι θα πει στην απολογία της - Η συγγνώμη και το «προσωπικό θέμα»

Εφιαλτικές εικόνες από το... μέλλον: Πώς θα είναι η Θεσσαλονίκη και ο Πειραιάς (pics-vid)