GOSSIP

Άντζελα Γκερέκου: Οργισμένο ξέσπασμα για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση

Άντζελα Γκερέκου: Οργισμένο ξέσπασμα για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Άντζελα Γκερέκου: Η ηθοποιός και άλλοτε πολιτικός με ένα σκληρό μήνυμα μέσα από τα social media έδωσε απάντηση στις φήμες που την ήθελαν ένα βήμα από τον γάμο με γνωστό επιχειρηματία.

Ανυπόστατες και ψευδείς χαρακτήρισε τις ιστορίες που κυκλοφορούν, και τη θέλουν σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία, η Άντζελα Γκερέκου.

Με ένα μήνυμα στο Instagram, στο οποίο ανέβασε φωτογραφία της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην ίδια, στο παιδί της αλλά κυρίως στη μνήμη του γνωστού τραγουδιστή που «έφυγε» πριν από τρεις μήνες.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Άντζελα Γκερέκου

«Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα... Λυπάμαι!».

Το μήνυμα της Άντζελας Γκερέκου

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Βρετανία από τη δολοφονία βουλευτή: Πολλοί οι πολιτικοί - θύματα τα τελευταία 40 χρόνια

Δίκη βιτριόλι: «Ψυχρή, απόμακρη και με δολοφονικό βλέμμα», λέει κρατούμενη για την Έφη Κακαράντζουλα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Έσπασαν» τα τηλέφωνα της Πυροσβεστικής - Καταστροφές σε όλη την Ελλάδα