GOSSIP

Μιχάλης Ζαμπίδης: Απαντά στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #MeToo (video)

Μιχάλης Ζαμπίδης: Απαντά στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #MeToo (video)

Τι ανέφερε ο Μιχάλης Ζαμπίδης για τις δηλώσεις του Ολυμπιονίκη που προκάλεσαν σάλο πριν μερικές μέρες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πριν από περίπου δύο εβδομάδες, παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το #MeToo οι οποίες προκάλεσαν σάλο. Ο Ολυμπιονίκης στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη για τα λόγια του και ύστερα η «καταιγίδα» που δημιουργήθηκε στα social media, καταλάγιασε.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε για τις δηλώσεις αυτές, αναφέροντας πως δεν πιστεύει ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας ήθελε να βγει κάτι κακό και τον χαρακτήρισε εξαιρετικό άνθρωπο:

«Τώρα είμαι εδώ, έχει πόσες κάμερες. Καμιά φορά, στην πίεση του χρόνου, επάνω στις επικοινωνίες, να μην είσαι έτοιμος, μπορεί να σκεφτείς κάτι άλλο, μπορεί να είσαι λίγο κουρασμένος, οτιδήποτε… Μπορεί να βγει κάτι που να μην είναι αυτό ακριβώς. Δεν πιστεύω ότι είχε πρόθεση να βγει κάτι κακό, σε καμία περίπτωση. Τον ξέρω προσωπικά, είναι εξαιρετικός», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης απάντησε στη συνέχεια: «Τα πιο ακριβά πράγματα που έχω στη γκαρνταρόμπα μου είναι ένα ρούχο και ρολόι. Ντρέπομαι να πω την τιμή. Έχω δεχτεί διάφορες προτάσεις, όμως, έχω συγκεντρωθεί σε κάτι άλλο, σε ένα άλλο πρότζεκτ που ετοιμάζω στα βόρεια προάστια».

«Πρόταση γάμου δεν έχει γίνει. Κάνω έρευνα, αλλά τόσο ρομαντικά πράγματα δεν είναι καλό να τα προγραμματίζεις», πρόσθεσε επίσης ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νυχτερινό τιμολόγιο: Τι αλλάζει από 1 Νοεμβρίου – Ποιες ώρες θα ισχύει - Πώς να το λάβετε από τη ΔΕΗ

Σάλος με τον Τάσο Ξιαρχό: Έκανε bullying σε κοπέλα για το πάχος της – «Βράζει» μαζί του το Twitter

DWTS: Το ζευγάρι που αποχώρησε από το λαμπερό σόου (photos)