GOSSIP

Τα τέσσερα «θανάσιμα αμαρτήματα» της Ιωάννας Τούνη (photos+vids)

Τα τέσσερα «θανάσιμα αμαρτήματα» της Ιωάννας Τούνη (photos+videos)
Η Ιωάννα Τούνη έχει προκαλέσει αρκετές φορές αντιδράσεις
Instagram: j.touni

Ιωάννα Τούνη: Ένα πρόσωπο που κάποιοι λατρεύουν και άλλοι λατρεύουν… να μισούν. Πρόσφατα η φίλη της, Δήμητρα Αλεξανδράκη, ανέφερε πως «ό,τι κι αν κάνει πλέον η Ιωάννα, λιθοβολείται». Δικαίως ή όχι; Το σίγουρο είναι πως έχει δώσει πολλές φορές αφορμή…

Λένε πως «η καλύτερη διαφήμιση είναι η... δυσφήμηση», η αλήθεια όμως είναι πως η Ιωάννα Τούνη δεν τη χρειάζεται. Πρόκειται -πλέον- για μία από τις πιο επιτυχημένες influencer στην Ελλάδα, με περισσότερους από 824 χιλιάδες followers στο Instagram, ενώ παράλληλα διατηρεί τη δική της επιχείρηση ρούχων.

Στα φετινά MadWalk η ξανθιά καλλονή παρουσίασε για πρώτη φορά ρούχα από τη συλλογή της κάτι που την έκανε να κλάψει από χαρά, ενώ και στα προσωπικά της βλέπουμε πως η σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Γιατί να θέλει διαφήμιση η Ιωάννα Τούνη; Ή για την ακρίβεια γιατί να προκαλεί για να τραβήξει πάνω της όλα τα φώτα;

Η Ναταλία Γερμανού πρόσφατα δήλωσε πως η Θεσσαλονικιά influencer δεν ξέρει να χειρίζεται σωστά τα social media της. Σε αυτό – τελικά- συμφώνησε και η ίδια η Ιωάννα, μετά και το τελευταίο επεισόδιο στο αεροδρόμιο και τα… περίφημα 50 ευρώ. Αυτό δεν ήταν το πρώτο «θανάσιμο αμάρτημά της» και φυσικά δεν γνωρίζουμε αν θα είναι και το τελευταίο.

Το ζήτημα που ίσως έχει κάνει αρκετούς να «μισούν» την Ιωάννα Τούνη, είναι πως ανά διαστήματα προκαλεί και κάνει το όνομά της να παίζει, για αρνητικούς λόγους, σε social media, κανάλια και ιστοσελίδες. Βέβαια οι ίδιοι μπορεί να είναι και αυτοί που την ζηλεύουν. Λόγοι για να το κάνουν υπάρχουν και ίσως απλά να ψάχνουν μια αφορμή. Ίσως και όχι. Ας θυμηθούμε κάποια από τα «παραπτώματά» της που προκάλεσαν αντιδράσεις και σχολιάστηκαν με κάθε τρόπο.

Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία της στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Δεκέμβρης του 2018 και μία φωτογραφία της Ιώαννας στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο, προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο.

Πολλοί ήταν οι followers της Ιωάννας που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για ασέβεια βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο συγκεκριμένο ιερό σημείο.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μνημείο του ΟλοκαυτώματοςInstagram: j.touni

Η Ιωάννα Τούνη θα απαντήσει μέσω Instagram: «Το συγκεκριμένο μέρος, πλέον είναι ένα από τα βασικά που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί σε ταξίδι στο Βερολίνο... Ως «τουριστικό αξιοθέατο» λοιπόν, όλοι όσοι το επισκέπτονται βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες/βίντεο. Προς όλους όσους προσβλήθηκαν με την δική μου, μπορείτε να μην με ακολουθείτε πλέον ή αν σας προσβάλλω τόσο, ακόμη και να με μπλοκάρετε ! Ωστόσο, ακριβώς επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ιστορία... Και ο λευκός πύργος στην Θεσσαλονίκη επι Τουρκοκρατίας ήταν φυλακές & λεγόταν «Κόκκινος Πύργος». Όνομα που πήρε από τους Έλληνες που βασανίστηκαν και πέθαναν εκεί. Δεν νομίζω να προβληματίζουν κανέναν οι άπειρες χαμογελαστές φωτογραφίες από τουρίστες( και μη) εκεί! Γενικά No drama please! Δεν προσπαθώ να περάσω κανένα μήνυμα ασέβειας ή βεβήλωσης! Αυτάααα! Φιλιά πολλά».

Ιωάννα Τούνη: Τα 800 ευρώ και οι τεμπέληδες

Νοέμβριος του 2020 και η εντυπωσιακή influencer αποκαλύπτει στην εφημερίδα «On Time» πως νόσησε από κορονοϊό εκείνο το καλοκαίρι και μιλάει για «παράνοια» για τα μέτρα που έχουν ληφθεί στις επιχειρήσεις λόγω πανδημίας. Η δήλωση για τα 800 ευρώ και τους τεμπέληδες θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια παράνοια με όλο αυτό που συμβαίνει. Μια μιζέρια. Εγώ έχω περάσει κορονοϊό και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο

Όλα πάνε κατά διαόλου. Η Θεσσαλονίκη περνάει πολύ δύσκολα, η οικονομία πάει χάλια. Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», λέει χαρακτηριστικά και αργότερα μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, θέλησε να εξηγήσει τι συνέβη.

Το αρχικό story της Ιωάννας ΤούνηInstagram: j.touni

H Ιωάννα Τούνη δημοσιεύει μια σειρά από insta stories όπου αρχικά αναφέρει:

«Θα ήθελα να συζητήσω λίγο μαζί σας για κάτι που με προβλημάτισε αρκετά. Χθες το πρωί, μου έκανε τηλεφωνική κλήση γνωστή μου δημοσιογράφος από Αθήνα, να με ρωτήσει πως είναι τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, αν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγονται στις ειδήσεις σχετικά με τα κρούσματα, αν ανησυχώ, τι γίνεται με τις επιχειρήσεις κτλ. Μιλήσαμε μερικά λεπτά και είπαμε αρκετά πράγματα τα οποία μεταφέρθηκαν συνοπτικά σε 9 γραμμές».

«Δεν αποκάλεσα ποτέ μου τεμπέληδες τους ανθρώπους που τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει, όμως, και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι όχι απλά βολεύονται, αλλά χαίρονται με όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Βολεύτηκαν που κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται η καραντίνα να κρατήσει κι άλλους μήνες. Δεν καταλαβαίνουν ότι όταν θελήσουν να επιστρέψουν στη δουλειά τους, η επιχείρησή τους μπορεί να έχει χρεοκοπήσει και να μην υπάρχει πια».

Μεταξύ άλλων, η γνωστή influencer δήλωσε πως τα λόγια της έγιναν «κολάζ» από τη Σάσα Σταμάτη που της πήρε συνέντευξη. Ωστόσο, στην εκπομπή «Πρωινό» προβάλλεται το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξής της, δείχνοντας πως δεν παραποιήθηκαν τα λόγια της.

Ιωάννα Τούνη: Η δήλωση για τους Παξούς

Το περασμένο καλοκαίρι, η Ιωάννα απολαμβάνει τις διακοπές της, περνώντας και από τους Παξούς. Μία δήλωσή της για τα μαγαζία όμως εν μέσω καύσωνα, προκαλεί οργή στο διαδίκτυο.

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε», γράφει στο Instagram η Ιωάννα Τούνη.

touni-paxoi.jpg
Το Instagram story τηςInstagram: j.touni

Η ξανθιά καλλονή θα βρεθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και θα ερωτηθεί από την Κατερίνα Καινούργιου για την περιβόητη δήλωσή της. Η Ιωάννα Τούνη θα δώσει την απάντησή της ώστε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Ιωάννα Τούνη: «Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα»

Τελευταίο, χρονικά στη σειρά, «θανάσιμο αμάρτημα» της Ιωάννας, το επεισόδιο στο αεροδρόμιο. Η Ιωάννα Τούνη κάνει πολύ συχνά τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα λόγω του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος μένει μόνιμα στην πρωτεύουσα.

Έτσι λοιπόν η Ιωάννα έφτιαξε τις βαλίτσες της προκειμένου να ταξιδέψει με το αεροπλάνο και να φτάσει μία ώρα γρηγορότερα στον σύντροφό της. Μέσω Instagram, θα αποκαλύψει το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη και την έκανε έξαλλη.

Οι υπάλληλοι γνωστής αεροπορικής εταιρείας της έκαναν παρατήρηση, επειδή βγήκε η βαλίτσα της δύο κιλά υπέρβαρη.

Αυτό είχε ως συνέπεια να της ζητήσουν να πληρώσει 40 ευρώ, με την Ιωάννα Τούνη να τους «πετάει» ένα 50αρικό και να σηκώνεται και να φεύγει «Τους πέταξα 50 ευρώ και έφυγα... καλά δεν έκανα;»

Η ανάρτησή της για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο.Instagram: j.touni

Μετά το σάλο που προκάλεσε, έγινε για άλλη μια φορά πρώτο trend στο Twitter και προχώρησε σε μία διαδικτυακή «απολογία» μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, υποστηρίζοντας πως ο κόσμος κατάλαβε λάθος και πως δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου άσχημα στους υπαλλήλους της αεροπορικής.

Μάλιστα, στα MadWalk θα παραδεχτεί πως δεν τοπωθετήθηκε σωστά για το θέμα και πως ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση:

«Νομίζω πως ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση το όλο θέμα. Εγώ δεν τοποθετήθηκα απολύτως σωστά. Σε ένα instastory 15 δευτερολέπτων δεν μπορείς να πεις όλο το σκηνικό πως έχει γίνει. Για αυτό τον λόγο έκαναν κάποια έξτρα instastories για να εξηγήσω καλύτερα το τι ακριβώς συνέβη»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.